Direct solliciteren

Bij Verdo Werkt vinden wij gegarandeerd het werk in Rijswijk dat écht bij jou past. Dankzij ons brede netwerk, wat bestaat uit veel werkgevers in de regio, is er volop keuze uit diverse vacatures. Hierdoor is de kans groot dat jij lekker dicht bij huis aan de slag kunt gaan. Wij zijn betrokken bij onze medewerkers, opdrachtgevers en bij elkaar als collega’s. We zijn ervan overtuigd dat persoonlijk contact de basis is voor een langdurige en succesvolle samenwerking. De juiste persoon op de juiste plaats, dat is waar we voor gaan. Wij leren je dan ook graag kennen tijdens een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Wanneer kom jij bij ons langs?

Helemaal op je plek bij je nieuwe werk in Rijswijk

Bij Verdo Werkt vinden we het belangrijk dat jij helemaal op je plek zit bij je nieuwe baan. Daarom gaan we met je in gesprek om erachter te komen waar jij goed in bent en waar je interesse ligt. Zo vinden wij een bedrijf voor jou die helemaal bij jouw persoonlijkheid past. Ook zorgen we bij Verdo Werkt dat je terecht komt bij een opdrachtgever waar je waardering krijgt voor je werk. Hierdoor ga jij elke dag met plezier naar je werk. Wanneer ga jij aan de slag bij je nieuwe baan?

Een baan vinden die bij jou past

In een persoonlijk gesprek helpen we je te ontdekken wat jouw drijfveren zijn en wat jouw ideale werk in Rijswijk is. Misschien zit je al op je plek in de branche waar je nu zit of kom je toch ergens anders veel beter tot je recht. Bij Verdo denken we met je mee om erachter te komen waar jij het beste op je plek zit. Heb je dus nog geen leuke vacature in Rijswijk gezien? Onze specialisten staan voor je klaar om met je naar de mogelijkheden te kijken.

Ontdek de voordelen van Verdo Werkt

Werk vinden in Rijswijk via Verdo Werkt brengt zeker een aantal voordelen met zich mee. Bij Verdo Werkt zorgen we voor een gepast salaris, een goede pensioenregeling en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Bij ons uitzendbureau in Rijswijk kan je doorgroeien door een cursus of opleiding te volgen. Deze voordelen en ons grote netwerk zorgen ervoor dat we een baan vinden die echt bij jou past. Wanneer je bij Verdo Werkt solliciteert, kan je vaak binnen een week aan de slag. Solliciteer nu en ontdek zelf de voordelen van Verdo Werkt!

Solliciteer direct bij jouw favoriete vacature in Rijswijk

Kan je niet wachten om aan de slag te gaan met een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan direct op jouw favoriete vacature of neem contact op met onze specialisten. Zij helpen je graag verder bij het vinden van jouw droombaan. Zit jouw ideale baan niet tussen onze vacatures in Rijswijk? Dan kan je alsnog even bellen of langskomen voor een kennismakingsgesprek. Wie weet is er net een nieuwe vacature vrijgekomen! Wellicht vinden wij wel een perfecte match in een branche, waar jij in eerste instantie niet over hebt nagedacht. Bij Verdo Werkt denken we graag met je mee om de volgende stap te maken in jouw carrière.


Direct contact opnemen Bekijk alle vacatures

Waarom Verdo?

 • Flexibele werktijden
 • Afwisselend werk
 • Eén vast aanspreekpunt
 • Gemotiveerde collega’s
 • Goed salaris
 • Snelle loonbetaling
 • Kans op een vast contract
 • Aantrekkelijke pensioensregeling

  Voornaam

  Telefoonnummer

  CV

  Achternaam

  Emailadres

  Waar word jij blij van? Laat het ons weten!