Direct solliciteren

In een persoonlijk gesprek helpen we je te ontdekken wat jouw drijfveren zijn en wat jouw ideale werk in Ingen is. Misschien zit je al op je plek in de branche waar je nu zit of kom je toch ergens anders veel beter tot je recht. Bij Verdo denken we met je mee om erachter te komen waar jij het beste op je plek zit. Heb je dus nog geen leuke vacature in Ingen gezien? Onze specialisten staan voor je klaar om met je naar de mogelijkheden te kijken.

Jouw persoonlijke uitzendbureau in Ingen

Bij Verdo Werkt vinden wij gegarandeerd de baan die écht bij jou past. Dankzij ons brede netwerk, wat bestaat uit veel werkgevers in de regio, is er volop keuze uit diverse vacatures. Hierdoor is de kans groot dat jij lekker dichtbij huis aan de slag kunt gaan. Wij zijn betrokken bij onze medewerkers, opdrachtgevers en bij elkaar als collega’s. We zijn ervan overtuigd dat persoonlijk contact de basis is voor een langdurige en succesvolle samenwerking. De juiste persoon op de juiste plaats, dat is waar we voor gaan. Wij leren je dan ook graag kennen tijdens een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Wanneer kom jij bij ons langs?

Werken aan je ontwikkeling via Verdo Werkt

Als je aan de slag gaat via Verdo Werkt profiteer je van verschillende voordelen. Zo helpen wij jou graag verder in jouw carrière. Heb jij jouw droombaan gevonden, maar heb je de juiste papieren daar niet voor? Bij Verdo Werkt bieden wij de mogelijkheid tot verschillende cursussen of opleidingen. Hierdoor is het mogelijk om aan de slag te gaan in de branche die jou het meest aanspreekt. Verder horen het aanbieden van goede arbeidsvoorwaarden, een auto van de zaak en onze aantrekkelijke pensioenregeling daarbij. Wij doen niets liever dan jou verder helpen met jouw ontwikkeling in de richting die jij op wilt. In welke branche wil jij het liefst aan de slag?

Werk in Ingen: de leukste vacatures

Op zoek naar werk in Ingen en omgeving? Dan ben je bij Verdo Werkt aan het juiste adres. Bij ons uitzendbureau in Ingen denken we met je mee en bekijken we in welke baan jij je thuis voelt. Zo kom je altijd terecht bij een baan die echt bij jou past. Wil je graag werken in de branche Productie? Dan is onze vacature metaalbewerker wat voor jou. Of werk je liever in de buitenlucht? Neem dan eens een kijkje bij onze vacature stratenmaker of hovenier. Zo zorg jij ervoor dat Ingen er netjes bij ligt.

Binnen één week aan de slag bij jouw nieuwe werk in Ingen

Heb jij jouw ideale vacature in Ingen al gevonden? Wacht dan niet langer en solliciteer nu via onze website. Wil je gewoon even sparren of heb je verdere vragen? Dan kan je natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen of bellen naar 0318 – 57 65 02. Onze specialisten staan altijd voor je klaar om jou verder te helpen. In de meeste gevallen kan je al binnen één week aan de slag bij jouw nieuwe baan. Zien wij jou binnenkort op ons kantoor verschijnen voor een kennismakingsgesprek? Wie weet stap jij over een week al op je fiets naar jouw nieuwe baan!


Direct contact opnemen Bekijk alle vacatures

Waarom Verdo?

 • Flexibele werktijden
 • Afwisselend werk
 • Eén vast aanspreekpunt
 • Gemotiveerde collega’s
 • Goed salaris
 • Snelle loonbetaling
 • Kans op een vast contract
 • Aantrekkelijke pensioensregeling

  Voornaam

  Telefoonnummer

  CV

  Achternaam

  Emailadres

  Waar word jij blij van? Laat het ons weten!