Direct solliciteren

Sommige mensen gaan liever ergens vast in dienst en denken niet dat de werknemers veel te zeggen hebben bij een uitzendbureau. Bij Verdo Werkt, het uitzendbureau in Eck en Wiel, gaat dit op een andere manier. Niet alleen de wensen van de werkgever, maar ook de wensen van de werknemer zijn voor ons belangrijk. Samen ontdekken we wat je zoekt in je werk en zorgen we ervoor dat jij na een werkdag tevreden terugkijkt op je dag. Heb je het ergens niet naar je zin? Dan zoeken we verder naar ander werk in Eck en Wiel. Wij gaan voor de juiste match, zowel voor werkgever als werknemer.

Verdo Werkt: specialist in werk

Ben jij op zoek naar leuk werk in Eck en Wiel? Bij Verdo Werkt hebben we een groot aanbod vacatures in Eck en Wiel en omgeving. Ons kantoor bevindt zich in Renswoude, maar door ons grote netwerk kom je snel aan de slag in één van de mooie dorpen in de buurt van Eck en Wiel. Wanneer je dichtbij huis aan de slag wil met je nieuwe baan is dat voor ons dus geen probleem. Doordat we vacatures in veel verschillende branches hebben, zit er ongetwijfeld ook een passende vacature bij voor jou. Wanneer ga jij aan de slag bij je nieuwe baan via Verdo?

Voordelen van werken in Eck en Wiel via Verdo

Door onze persoonlijke aanpak, ervaar jij als werknemer veel voordelen als je werk in Eck en Wiel vindt via Verdo Werkt. We zijn ervan overtuigd dat persoonlijk contact de basis is voor een langdurige en succesvolle samenwerking. Hierdoor maken we in 75% van de gevallen in één keer een goede match. Heb je snel een nieuwe baan nodig? Bij Verdo Werkt kan je vaak binnen een week aan de slag. Daarnaast luisteren onze specialisten goed naar jouw wensen en speciale voorkeuren. Daardoor kom jij op een werkplek in Eck en Wiel terecht, waar jij je helemaal thuis voelt!

Interessante vacatures in de regio van Eck en Wiel

Ben je op zoek naar een leuke baan in de regio van Eck en Wiel? Dan ben je bij Verdo Werkt aan het goede adres. Dankzij ons brede netwerk hebben wij verschillende vacatures in Eck en Wiel. Heb jij al een leuke vacature gezien? Solliciteer dan direct en wie weet stap jij volgende week al op je fiets naar jouw nieuwe baan! Weet je nog niet helemaal waar je naar op zoek bent? Dan helpen wij je graag verder. Ons team staat voor je klaar om op zoek te gaan naar jouw perfecte match. Neem gerust contact op of kom gezellig langs bij ons op kantoor in Renswoude, in de buurt van Eck en Wiel. Wij leren jou en jouw wensen graag beter kennen. Zo vinden wij de baan die écht bij jou past. Wanneer zien we jou verschijnen?

Solliciteer vandaag nog op jouw favoriete vacature in Eck en Wiel

Heb jij een leuke vacature gezien in Eck en Wiel of omgeving? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Heb je nog geen leuke vacature in Eck en Wiel gezien maar wil je wel aan de slag? Dan willen we je vragen alsnog contact met ons op te nemen door je gegevens achter te laten. Samen kijken we met je naar de mogelijkheden om toch een baan te vinden die bij jou past. Onze specialisten nemen zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen.


Direct contact opnemen Bekijk alle vacatures

Waarom Verdo?

 • Flexibele werktijden
 • Afwisselend werk
 • Eén vast aanspreekpunt
 • Gemotiveerde collega’s
 • Goed salaris
 • Snelle loonbetaling
 • Kans op een vast contract
 • Aantrekkelijke pensioensregeling

  Voornaam

  Telefoonnummer

  CV

  Achternaam

  Emailadres

  Waar word jij blij van? Laat het ons weten!