Open sollicitatie
Uitzendbureau in Zoelen? Wij staan voor je klaar!

Heb jij onze vacatures in Zoelen en omgeving al gezien? Vanuit onze vestiging in Renswoude maken onze specialisten dagelijks matches tussen medewerkers en werkgevers in Zoelen. Dit doen we al sinds 2009 met veel plezier. Door middel van onze vele opdrachtgevers in de regio, hebben we een groot aanbod aan vacatures in verschillende branches. Leuk werk in Zoelen vinden is voor ons uitzendbureau in Zoelen dus geen probleem! Samen zorgen we ervoor dat jij terecht komt bij een baan waar jij helemaal op je plek zit. Doordat wij luisteren naar wensen van de medewerkers, maken we in 75% van de gevallen in één keer de juiste match.

Dicht bij huis aan de slag met onze vacatures in Zoelen

Wil jij graag dicht bij huis aan de slag? Dan ben je bij Verdo Werkt aan het juiste adres! Ons kantoor is gevestigd in Renswoude, dichtbij Zoelen. Wij hebben veel interessante vacatures in diverse branches. Hier zit ongetwijfeld een passende vacature voor jou bij. De meeste van onze opdrachtgevers bevinden zich namelijk in Utrecht en Gelderland. Zo hebben wij ook verschillende vacatures in Zoelen. Wij komen er graag samen met jou achter welke vacature het beste bij jou past. We leren je bij Verdo Werkt graag eerst kennen met een persoonlijk gesprek op kantoor. Hierdoor is de kans groter op een perfecte match tussen jou en je werkgever. Heb jij al een leuke vacature gezien die je aanspreekt? 

Uitzenden via ons uitzendbureau in Zoelen

Bij Verdo Werkt bepaal je zelf hoeveel je werkt. Wil je graag fulltime aan de slag met kans op een vast contract? Of wil je wat bijverdienen door in je vakantie te gaan werken? Bij ons uitzendbureau in Zoelen denken we graag met je mee en zijn we erg flexibel. Je hebt één vast aanspreekpunt, bij wie je altijd terecht kan. Bij elke vraag kan je aankloppen, wij helpen je graag! Door onze lokale aanpak kom je lekker dicht bij huis te werken. Geen lange reistijd, wat ten koste gaat van je vrije tijd. Bij Verdo Werkt hebben we verschillende vacatures in Zoelen. Neem snel een kijkje en solliciteer direct op jouw favoriete vacature!

Ontdek wat écht bij jou past met onze diverse vacatures

Als je aan de slag gaat bij uitzendbureau Verdo Werkt profiteer je van diverse voordelen. Dankzij ons brede netwerk hebben wij veel uiteenlopende vacatures in verschillende branches. Hierdoor heb je de mogelijkheid om verschillende functies te proberen en te ontdekken wat bij jou past. Werkplezier vinden wij bij Verdo Werkt namelijk erg belangrijk. Wij zorgen ervoor dat jij op de juiste plek terecht komt. Door een persoonlijk kennismakingsgesprek leren wij jou beter kennen en gaan we op zoek naar geschikte vacatures. Heb je het ergens niet naar je zin? Dan vinden wij wat anders voor je! Je zit nergens aan vast. Door te werken bij ons uitzendbureau in Zoelen ontdek jij wat je écht leuk vindt.

Solliciteer vandaag nog op jouw favoriete vacature in Zoelen

Heb jij een leuke vacature gezien in Zoelen of omgeving? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Heb je nog geen leuke vacature in Zoelen gezien maar wil je wel aan de slag? Dan willen we je vragen alsnog contact met ons op te nemen door je gegevens achter te laten. Samen kijken we met je naar de mogelijkheden om toch een baan te vinden die bij jou past. Onze specialisten nemen zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen.


Direct contact opnemen Bekijk alle vacatures

Waarom Verdo?

 • Flexibele werktijden
 • Afwisselend werk
 • Eén vast aanspreekpunt
 • Gemotiveerde collega’s
 • Goed salaris
 • Snelle loonbetaling
 • Kans op een vast contract
 • Aantrekkelijke pensioensregeling

  Voornaam

  Telefoonnummer

  CV

  Achternaam

  Emailadres

  Waar word jij blij van? Laat het ons weten!