Solliciteren
Volop werk bij ons uitzendbureau Amersfoort

Op zoek naar een uitzendbureau regio Amersfoort waar volop werk is voor aanpakkers zoals jij? Kom dan eens langs bij Verdo Werkt. We hebben namelijk vacatures in zeer diverse branches, waardoor er voor iedereen geschikt werk bijzit. Zeker als je wil werken in regio Amersfoort, ben je bij ons aan het juiste adres. Ons uitzendbureau zit namelijk in Renswoude en wij hebben dus veel vacatures in de omgeving. Steek je graag de handen uit de mouwen? Dan gaan wij graag met je in gesprek. Lees meer over het soort werk wat je kan verwachten van ons uitzendbureau regio Amersfoort.

Veel variatie in vacatures bij hét uitzendbureau regio Amersfoort

Ben je bang dat er geen geschikt werk voor jou zit tussen onze vacatures? Bij dit uitzendbureau regio Amersfoort hoef je daar zeker niet bang voor te zijn. We hebben namelijk werk in heel verschillende sectoren. Wil je werken als loodgieter, calculator, monteur, hovenier of chauffeur? Wij hebben werk voor je. Door de vele branches waarin wij werk aanbieden, kan je ook onderzoeken door middel van tijdelijke banen welk werk het beste bij jou past. Maar het liefst gaan we natuurlijk in één keer voor de goede match.

Ruim 65% kans op een vast contract via ons uitzendbureau in regio Amersfoort

Bij Verdo Werkt zijn we goed in het vinden van de juiste kandidaat voor de vacature. Dat blijkt uit de maar liefst 65% die op termijn een vast contract krijgt bij de werkgever! Dit gaat natuurlijk niet vanzelf, maar bereiken we door onze persoonlijke aanpak. Ga je aan het werk via Verdo Werkt, dan nodigen we je allereerst uit bij ons op kantoor. Tijdens een gezellig gesprek leren we elkaar kennen en ontdekken we wat voor werk het beste bij jou past. Daarna blijven we in contact met elkaar, want bij dit uitzendbureau regio Amersfoort heb je gewoon één vaste contactpersoon. Daardoor heb je niet te maken met telkens weer iemand anders.

Een werkgever die zijn personeel waardeert

Een fijne werkgever, die vind je via Verdo Werkt. Bij ons uitzendbureau zoeken we in regio Amersfoort alleen mensen voor bedrijven die hun personeel waarderen. Want het is voor ons belangrijk dat jij met plezier naar je werk gaat. En dat kan alleen als je een fijne werkgever hebt. Wil je dus een werkplek waar jouw inzet echt gewaardeerd wordt? Dan helpen wij je graag aan een geschikte baan. Ben je op zoek naar een fulltime baan of wil je hard aan het werk tijdens jouw vakantie? Onze opdrachtgevers hebben tal van verschillende vacatures openstaan, waarbij er zeker een geschikt dienstverband voor jou bij zit.

Wil jij ook volgende week aan de slag bij je nieuwe baan?

Wil je niet langer afwachten, maar zo snel mogelijk aan de slag? Bij ons werving- en selectiebureau in omgeving Amersfoort, kan je in de meeste gevallen al binnen 1 week aan de slag bij je nieuwe baan. Geen eindeloos gewacht tot je aan het werk kan dus, maar snelle actie. Daar worden wij blij van. Jij ook? Neem dan direct contact met ons op of laat je gegevens achter.


Direct contact opnemen Bekijk alle vacatures

Waarom Verdo?

 • Flexibele werktijden
 • Afwisselend werk
 • Eén vast aanspreekpunt
 • Gemotiveerde collega’s
 • Goed salaris
 • Snelle loonbetaling
 • Kans op een vast contract
 • Aantrekkelijke pensioensregeling

  Voornaam

  Telefoonnummer

  CV

  Achternaam

  Emailadres

  Waar word jij blij van? Laat het ons weten!