Direct solliciteren

is dé specialist op het gebied van Transport. Bel of app op of laat je gegevens achter.

Verdo Transport

Zou jij graag aan het werk willen gaan in de transportwereld? Lijkt het je wel wat om dagelijks onderweg te zijn naar klanten? Dan hebben wij verschillende leuke transport vacatures voor je! Zo is het mogelijk om heel Nederland door te reizen als Commercieel chauffeur. Lijkt het je ook wel wat om in het buitenland te komen tijdens het werk? Dan kun je aan de slag als C & CE chauffeur. Liever dichterbij huis blijven? Dan kun je natuurlijk altijd aan de slag als Belader vuilniswagen. De dynamische transport sector biedt veel verschillende mogelijkheden, voor nieuwe uitdagingen maar ook om door te groeien. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen in deze sector? Dan is het altijd mogelijk om contact op te nemen. Zien wij je binnenkort op ons kantoor verschijnen?

Verdo Transport

Transport vacatures bij Verdo Werkt

Op zoek naar uitdagende transport vacatures? Bij Verdo Werkt ben je in dat geval zeker aan het juiste adres. De keuze in vacatures in de transport is groot. Van planner tot magazijnmedewerker en vrachtwagenchauffeur, jouw favoriete vacature in de transport zit er tussen. Jouw vaardigheden inzetten kan dus zeker bij één van onze interessante banen in de transport. We vertellen je graag meer over al onze vacatures in de transport en wat je mag verwachten van Verdo Werkt.

Ruime keuze in vacatures in de transport

In de transport zijn er diverse soorten werk waar je direct aan de slag kan. Natuurlijk is het werk van chauffeur één van de meest bekende vacatures in de transport. Maar ook als je liever niet hele dagen of weken op de weg zit, is er werk in deze branche voor jou. Ook in het magazijn dient alles namelijk op rolletjes te lopen. Als magazijnmedewerker zorg jij ervoor dat zowel de binnenkomende als uitgaande goederen op overzichtelijke wijze zijn geordend. Daardoor lopen alle goederenstromen probleemloos en kunnen al jouw collega’s gemakkelijk hun producten vinden.

Werken in de transport als chauffeur

Zit je graag op de weg en houd je van vrijheid? We hebben diverse mogelijkheden om aan de slag te gaan als chauffeur. Bijvoorbeeld als vrachtwagenchauffeur, maar ook als buschauffeur of taxichauffeur kan je aan de slag. Als vrachtwagenchauffeur is er keuze tussen internationale ritten waarbij je de hele week van huis bent, maar er zijn ook altijd nationale chauffeurs nodig die ’s avonds gewoon weer in hun eigen bed slapen. Heb je het juiste rijbewijs en code 95, of moet je die nog behalen? Bij Verdo Werkt bieden we volop cursusmogelijkheden, zodat jij aan de slag kan in de baan die het beste bij je past. Meer weten over vacatures als vrachtwagenchauffeur? Lees hier verder.

Werken in de transport bij Verdo Werkt

Wil jij ook aan de slag in de transport? Bij Verdo Werkt hebben we ongetwijfeld passende transport vacatures voor je. Zelfs als jij nog niet weet welke vacature transport het beste bij je past. We gaan namelijk samen met jou op zoek naar een baan waarin jij je thuis voelt. Niet alleen qua werkzaamheden, maar ook wat betreft bedrijfscultuur en andere arbeidsomstandigheden. We vinden het namelijk belangrijk dat je elke dag met een voldaan gevoel terugkijkt op je werkdag. Banen met perspectief, dat is waar we voor staan bij Verdo Werkt.

Waarom werken via uitzendbureau Verdo Werkt?

Misschien ga je liever direct bij een werkgever aan de slag in plaats van via een uitzendbureau. Maar wist je dat het werken via een uitzendbureau juist veel voordelen heeft? Door onze kennis weten we namelijk precies bij wat voor bedrijf jij het beste past. Daarnaast heb je de kans om ervaring op te doen in verschillende banen. Natuurlijk wil je graag zekerheid als je eenmaal op een fijne werkplek zit. Maar liefst 65% van onze kandidaten krijgt op den duur een vast contract bij hun werkgever. En dan hebben we het nog niet eens gehad over onze uitstekende arbeidsvoorwaarden.. Wanneer kunnen we jouw belletje verwachten?