Wesley Vermeer: een nieuwe carrière in de techniek!

In februari 2022 solliciteerde Wesley bij Verdo Werkt op de functie ‘monteur zonnepanelen’. Waarom hij bij ons solliciteerde? Door de vele mogelijkheden om aan de slag te gaan in de regio en doordat Wesley veel positieve verhalen over ons had gehoord. Voor beide kanten dus een mooie manier om het sollicitatieproces te beginnen! In dit geval werd Michael het contactpersoon, waarna Wesley in eerste instantie aan de slag ging in de functie waar hij op gesolliciteerd had: monteur zonnepanelen bij JBTech in Veenendaal.

Na enige tijd werken in de zonne-energie besloot Wesley om zich meer te focussen op de elektrotechniek. Hierdoor ging hij bij hetzelfde bedrijf aan de slag in een iets andere functie: assistent elektromonteur.

Overname bij JBTech: vast dienstverband!

In de afgelopen tijd heeft Wesley zich 100% bewezen bij JBTech in Veenendaal. Hierdoor heeft JBTech besloten om hem per 1 januari 2023 over te nemen van Verdo Werkt en direct een vast dienstverband aan te bieden. Een welverdiende stap waarbij Wesley per februari kan starten met een BBL-opleiding in de elektrotechniek: monteur sterkstroom installaties niveau 2. Tijdens het volgen van deze opleiding gaat hij vier dagen aan het werk en één dag naar school.

Ben jij op zoek naar een baan in de (elektro)techniek?

Neem contact met ons op, dan kunnen we nagaan wat we voor je kunnen betekenen! Hieronder vind je alle contactgegevens van onze vestigingen. Tot snel!

Verdo Renswoude

0318-576502 | cv@verdowerkt-renswoude.nl

Verdo Arnhem

026-6690255 | cv@verdowerkt-arnhem.nl

Verdo Nijmegen

024-6690249 | cv@verdowerkt-nijmegen.nl