Solliciteren

Verdo Werkt > Succesverhalen > Raymond Hoogesteger

Raymond Hoogesteger

Raymond Hoogesteger kwam een vacature van ons tegen voor de functie van Allround Medewerker en besloot te solliciteren. Het eerste contactmoment was een telefoongesprek met Nick, waarin hij ons vertelde over zijn jarenlange ervaring in de horeca. Hij gaf aan dat hij open stond voor iets anders. In ieder geval een fysieke baan, geen baantje op kantoor.

Bij Verdo ben je geen nummer
Raymond: ‘Nick vertelde me dat ze bij Verdo op zoek zijn naar werknemers voor een fulltime job bij kleinere bedrijven, dat sprak me enorm aan. Ik heb namelijk als eens eerder voor een uitzendbureau gewerkt, maar daar werd ik behandeld als een nummer en er was niet altijd werk voor me.’ De eerste baan die wij Raymond aanboden was geen match, maar de tweede baan bij Degalux klikte gelijk. Raymond werkt daar nog steeds met heel veel plezier.

”Verdo wil écht iets voor je betekenen!”

‘Verdo heeft me heel erg goed geholpen om de juiste baan te vinden. Ze staan echt voor je klaar en dat is voor mij zeer waardevol. Verdo onderscheidt zich van andere uitzendbureaus door goed te luisteren, ze willen écht iets voor je betekenen. In mijn geval is dat goed gelukt, ze hebben zich aan hun woord gehouden!’

Wil jij voorkomen in ons volgende succesverhaal? Neem dan contact met ons op! Graag gaan we op zoek naar een baan die bij jou past..


Pak nu je kans!
Urenregistratie

0318-576502

06-28712810

info@verdowerkt.nl