Solliciteren

Verdo Werkt > Succesverhalen > Rodney van Neerbos

Rodney van Neerbos

Rodney van Neerbos kwam via via bij ons terecht. Eenmaal op kantoor kreeg hij direct een vertrouwd gevoel. Nick ging met hem in kennismakingsgesprek. In zo’n kennismakingsgesprek stellen we vragen om een goed beeld te krijgen van het werk wat iemand zoekt, maar ook wat voor persoon er voor ons zit. Zo kunnen we namelijk op zoek naar een baan die echt bij je past.

Rodney: ‘Ik kon niet blijven in de staalbouw en heb toen werk in de vloerverwarming geprobeerd. Dit zag ik mezelf niet voor langere tijd doen. Dit kon ik gelukkig aangeven bij Verdo. Toen ik aangaf wel in de logistiek te willen werken, is Verdo direct voor me aan de slag gegaan. Ze konden het snel voor me regelen’.

Een passende uitdaging

Binnen Verdo Werkt hebben we de wensen van Rodney naast onze openstaande vacatures gezet. Waar zou Rodney op zijn plek zitten? We vonden een match met Volito uit Veenendaal. Zij zochten een voorman in het magazijn, iemand die die de aansturing op zich kon nemen en op zoek was naar een verantwoordelijke baan.  Na eerst een periode via ons bij Volito gewerkt te hebben, was Rodney’s opdrachtgever zo tevreden dat ze hem een vast contract aanboden.

Rodney: ‘Ik kreeg de gelegenheid om weer structuur aan te brengen. Dit is me tot op heden aardig gelukt. Met als resultaat een vast contract!’.

Voor nu zit Rodney op zijn plek, dus echte toekomstplannen heeft hij nog niet. Hij gaat zien wat er op zijn pad komt.

Op tijd je geld en nergens achteraan bellen

We vinden het belangrijk dat we zoveel mogelijk voor je regelen en je op tijd je geld krijgt. Want laten we eerlijk zijn: niemand vindt het leuk om op zijn geld te wachten.

Rodney: ‘Op tijd je geld binnen, nergens achteraan hoeven bellen en alles eerlijk geregeld, dat onderscheidt Verdo Werkt van andere bureaus.

Ook aan het werk zonder gedoe?

Wil jij ook aan het werk, zonder je druk te hoeven maken over alle regeldingen en of je je geld wel op tijd krijgt? We helpen je graag! Neem contact op met Nick, Matthijs of Gertjan. Zij gaan vrijblijvend met je in gesprek en kijken of en waar er een goede match te maken is. Vind je het niks? Dan geef je dat gewoon aan en kijken we samen verder. Samen op weg naar een baan die past. Iets voor jou? Mail ons op cv@verdowerkt.nl, app met Nick, Matthijs of Gertjan of loop gewoon eens binnen op kantoor.


Pak nu je kans!