Solliciteren

Leerling Schilder

Gemiddeld € 2,250 bruto
Sta je aan het begin van je carrière en lijkt het je wel wat om schilder te worden? Zou jij dit vak ook graag willen leren door in de praktijk aan de slag te gaan en eventueel daarnaast ook een opleiding te volgen? Dan zoekt Verdo Werkt jou! Lees snel verder.
Bekijk vacature

Medewerker Dierentuin (allround)

Gemiddeld € 3,000 bruto
Altijd al midden tussen de dieren willen werken? Wij zijn op zoek naar een all-roundmedewerker voor een dierentuin! Van wat grond- en straatwerk in het park tot het helpen bij het opbouwen van evenementen en van het verzorgen van de juiste bewegwijzering tot het schoonhouden van de paden met professionele apparatuur. Lijkt dit je wat? Lees dan de hele vacature!
Bekijk vacature

Metaalbewerker

Gemiddeld € 2,600 bruto
Gezocht: een handige metaalbewerker. Ben jij handig met het lezen van technische tekeningen en heb je eventueel al ervaring in de metaalbewerking? Dan ben jij geschikt voor deze vacature! Lees snel verder.
Bekijk vacature

Commerciële Chauffeur

Gemiddeld € 2,250 bruto
Ben jij graag onderweg en wil jij van reizen je werk maken? Kan je goed met planningen omgaan en heb je een rijbewijs B in het bezit? Dan zoeken we jou als commerciële chauffeur! Lees dan snel verder.
Bekijk vacature

Inkoop- en voorraadbeheerder

Gemiddeld € 3,250 bruto
Voor een internationaal en hardgroeiend bedrijf zijn we op zoek naar een inkoop- en voorraadbeheerder. Iemand die als eindverantwoordelijke voorraad alles onder controle heeft en houdt. Ben jij de man of vrouw die we zoeken? Lees dan nog even verder!
Bekijk vacature

Bermmaaier

Gemiddeld € 3,000 bruto
Als bermmaaier ben je verantwoordelijk voor het maaien van bermen en het onderhoud van waterlopen. Met een klepelmaaier aan de maaiarm zorg je ervoor dat bermen, taluds en grachten er weer netjes bij staan. Daarnaast voer je herstelwerkzaamheden uit aan taluds van waterlopen en bouw je mee aan nieuwe constructies op en rondom de waterlopen.
Bekijk vacature

Interieurbouwer

Gemiddeld € 2,875 bruto
Interieurbouwer of een passie voor interieurbouwen? Wij zoeken jou! Lees snel verder voor meer informatie over deze leuke baan!
Bekijk vacature

Projectbegeleider GWW

Gemiddeld € 3,500 bruto
Heb jij ervaring in de infra of de grond/weg/waterbouw en eventueel zelfs een passende opleiding? Ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Dan is deze vacature als projectbegeleider GWW wat voor jou! Lees snel verder.
Bekijk vacature

Stukadoor

Gemiddeld € 2,800 bruto
Het stukadoorsvak: een vak apart! Ben jij een stukadoor met enige ervaring of wil je juist het vak gaan leren? Kan jij nauwkeurig, geduldig en netjes werken? Dan ben jij de (leerling) stukadoor die we zoeken!
Bekijk vacature
 
Urenregistratie

0318-576502

06-28712810

info@verdowerkt.nl