Solliciteren
We zoeken een voorman isolatie. Iemand die weet van aanpakken en zijn/haar handen uit de mouwen steekt, Ben jij de verantwoordelijke voorman die we zoeken? Check de vacature of solliciteer direct!
Bekijk vacature
Ben jij geïnteresseerd in techniek, is service verlenen jouw ding en ben je gek op auto’s? Dan is dit zeker wat voor jou! Lees hier de hele vacature.
Bekijk vacature
Doe jij niks liever dan werken in de buitenlucht en heb je geen last van hoogtevrees? Dan zijn wij zeker op zoek naar jou! Voor verschillende opdrachtgevers zijn wij op zoek naar leerling dakdekkers. Bekijk snel de hele vacature voor meer informatie.
Bekijk vacature
Werken voor de gemeente? Dat wilt toch iedereen! Je krijgt een mooi salaris, werkt met leuke collega’s en het is ook nog eens dicht bij huis. Beter kan het niet worden. Wij zijn voor de gemeente op zoek naar schilders in de regio.
Bekijk vacature
Wij zijn voor verschillende opdrachtgevers op zoek naar een voorman stellingbouw. Iemand die verantwoordelijkheid kan dragen en niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Lijkt dit je wat? Check dan de hele vacature! 
Bekijk vacature
Heb jij ervaring met een heftruck en ben je toe aan een nieuwe werkplek? Wij kunnen je helpen! Voor verschillende opdrachtgevers zijn wij op zoek naar heftruckchauffeurs.
Bekijk vacature
Doe jij niks liever dan de hele dag sleutelen aan verschillende machines? Dan zijn wij zeker op zoek naar jou! Voor diverse opdrachtgevers zijn wij op zoek naar machine monteurs op het gebied van hydrauliek. Lees snel verder!
Bekijk vacature
Samen met je collega's in een eigen bestelbus door de regio touren. Het ultieme gevoel van vrijheid. Wij zijn op zoek naar een bezorger witgoed. Klinkt dit wel als iets voor jou? Lees dan snel de hele vacature voor meer informatie.
Bekijk vacature
Als reachtruckchauffeur ben jij verantwoordelijk voor allerlei werkzaamheden op het magazijn. Jij beheerst de reachtruck volledig en kunt zelfs met veel gewicht op de vorken de machine onder controle houden.  Beheers jij dit talent? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees snel de hele vacature.
Bekijk vacature
 
Urenregistratie

0318-576502

06-28712810

info@verdowerkt.nl