Direct solliciteren

Belader Vuilniswagen

€ 1.850 - 3.000 per maand
Afwisselend werk, verschillende routes en uiteenlopende klanten? Niet direct waar je aan denkt bij belader vuilnis, maar wel wat je krijgt in deze baan. Lees de hele vacature.
Bekijk vacature

Chaletbouwer

€ 2.500 - 3.000 per maand
Chalets, mantelzorgwoningen, vakantiehuisjes… Samen met het team weet jij als chaletbouwer de meest uiteenlopende projecten tot een succes te maken! Weet jij wel wat aanpakken is en ben jij ook een beetje handig? Lees dan zeker even deze vacature!
Bekijk vacature
Heb jij genoeg structuur en overzicht om in een druk magazijn aan het werk te gaan? Verschillende opdrachtgevers in de logistiek kunnen jouw hulp goed gebruiken. Ga jij aan de slag als reachtruckchauffeur, orderpicker of algemeen magazijnmedewerker? Lees hier de mogelijkheden voor een bijbaan in de logistiek!
Bekijk vacature

Bijbaan in het groen

€ 6 - 15 per uur
VAKANTIEWERK
Heb jij het altijd al leuk gevonden om lekker buiten bezig te zijn en word jij blij van een mooi verzorgde tuin? Veel hoveniers en plantenkwekerijen uit de omgeving van Renswoude, Ede of Amersfoort kunnen jouw hulp goed gebruiken! Benieuwd wat jij allemaal kunt gaan doen met een bijbaan in het groen? Lees snel verder!
Bekijk vacature

Bijbaan in de bouw

€ 6 - 12 per uur
VAKANTIEWERK
Hey jij daar! Zit jij op dit moment nog op school en wil jij graag naast je opleiding wat bijverdienen? Met een bijbaan in de bouw vang je twee vliegen in één klap! Door in de bouw te gaan werken krijg je namelijk een mooi uurloon en krijg je gelijk kennis van een mooi vak! Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Lees hier verder.
Bekijk vacature

Bijrijder

€ 2.000 - 3.000 per maand
Vind jij het fantastisch om samen met een collega het hele land door te rijden, ook al heb je nog geen C of CE rijbewijs? Dan is een baan als bijrijder zeker geschikt voor jou! Benieuwd wat je allemaal gaat doen? Lees snel verder.
Bekijk vacature