Direct solliciteren

Belader Vuilniswagen

€ 1.850 - 3.000 per maand
Afwisselend werk, verschillende routes en uiteenlopende klanten? Niet direct waar je aan denkt bij belader vuilnis, maar wel wat je krijgt in deze baan. Lees de hele vacature.
Bekijk vacature

Chaletbouwer

€ 2.500 - 3.000 per maand
Wil jij graag een baan met veel afwisseling en vind jij het leuk om het land door te reizen om op vakantieparken chalets te bouwen? Ben je handig en heb je eventueel al ervaring opgedaan als timmerman of montagemedewerker? Dan is deze functie als chaletbouwer geschikt voor jou. Het is ook mogelijk om aan de slag te gaan als vakantiewerker!
Bekijk vacature
Studenten opgelet! Ben jij op zoek naar een leuke baan die goed te combineren is met studie? Wil jij naast jouw bijbaan ook voldoende tijd overhouden voor sport of tijd met vrienden? Wil jij ook nog eens een beter salaris verdienen dan bij jouw bijbaan in de supermarkt? Dan is een baan als parttime loods medewerker zeker geschikt voor jou!
Bekijk vacature

Koerier

€ 1.900 - 2.350 per maand
Ben jij diegene die het fantastisch vindt om te ‘toeren’ met de auto en zou je dit eigenlijk wel elke dag willen doen? Dan is dit de kans om daar je baan van te maken! Het mooiste is dat je dit 5 dagen per week kan, maar andere uren zijn ook mogelijk. Je krijgt veel flexibiliteit als Koerier!
Bekijk vacature

Cateringmedewerker

€ 6 - 12 per uur
VAKANTIEWERK
Ben jij toevallig klaar met school en zoek jij een leuke bijbaan voor deze zomer? Is hard werken geen probleem voor jou en doe jij dat het liefst met allerlei mensen om je heen? Dan is deze baan als Cateringmedewerker geschikt voor jou! Wil je meer weten over deze vakantiebaan? Lees snel verder!
Bekijk vacature

Medewerker plantenkwekerij

€ 6 - 12 per uur
VAKANTIEWERK
Op zoek naar vakantiewerk en steek jij graag je handen uit de mouwen? Dan wil je natuurlijk ergens aan de slag waar je lekker kan bijverdienen. Bij deze kwekerij krijg je genoeg flexibiliteit en mag je volledig meedraaien!
Bekijk vacature

Campingmedewerker onderhoud

€ 6 - 12 per uur
VAKANTIEWERK
Lijkt het jou tof om op een camping te werken en vakantiegangers een onbezorgde tijd te bezorgen? Ga dan aan de slag als Campingmedewerker onderhoud bij jou in de buurt! Lees snel meer over deze leuke vakantiebaan/bijbaan!
Bekijk vacature

Orderpicker

€ 6 - 12 per uur
VAKANTIEWERK
Vind jij het leuk om producten te verzamelen en zorgvuldig in te pakken? En lijkt een vakantiebaan als Orderpicker jou wel wat? Dan hebben wij voor jou de perfecte vakantiebaan! Lees snel meer over deze leuke baan.
Bekijk vacature

Productiemedewerker

€ 6 - 12 per uur
VAKANTIEWERK
Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Productiemedewerker. Ben jij goed in plannen en kan jij nauwkeurig werken? Vind je het daarnaast niet erg om hard te werken? Dan ben jij geschikt voor deze vakantiebaan/bijbaan! Lees snel meer over deze vacature!
Bekijk vacature