Direct solliciteren

Leerling Schilder

€ 2.000 - 2.500 per maand
Ben jij net klaar met school en wil jij graag een vakkundig schilder worden? Dan ben jij op de juiste plek terecht gekomen! Veel van onze opdrachtgevers zijn hard op zoek naar toekomstige talenten in het schildersvak. Daardoor bieden zij veel mogelijkheden om aan het werk te gaan als leerling schilder en tegelijkertijd een opleiding te volgen. Lees snel verder voor de volgende stappen!
Bekijk vacature

Schilder

€ 2.500 - 3.500 per maand
Heb jij ervaring als Schilder waardoor jij zowel zelfstandig als samen goed te werk kunt gaan? Ben jij daarbij ook ambitieus waardoor jij je graag wilt blijven ontwikkelen binnen dit vakgebied? Dan is deze functie de perfecte volgende stap voor jou! Lees snel verder.
Bekijk vacature

Onderhoudsschilder

€ 3.000 - 4.000 per maand
Ben jij een ervaren schilder en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ga jij graag aan de slag met afwisselende projecten? Dan ben je bij Verdo Werkt aan het juiste adres. Wij zoeken een onderhoudsschilder. Lees snel verder!
Bekijk vacature

Leerling Schilder

€ 2.000 - 2.500 per maand
Heb jij ambities om het mooiste schilderwerk af te leveren? Maar heb je nog geen ervaring? Dan ben je de juiste vacature tegengekomen! Onze opdrachtgevers in de regio Apeldoorn zijn namelijk op zoek naar schildertalenten. Om die reden bieden zij aan om aan de slag te gaan als Leerling Schilder en daarbij ook een opleiding te volgen. Lees snel verder als dit wat voor jou is!
Bekijk vacature

Schilder

€ 2.500 - 3.500 per maand
Word jij enthousiast van schilderen en lever jij alle soorten schilderwerk in hoge kwaliteit af? Ben je gemotiveerd en heb je een oog voor detail? Dan past de functie schilder helemaal bij jou! Lees dan snel meer over deze vacature.
Bekijk vacature