Direct solliciteren

Projectleider installatietechniek E/W

€ 3.500 - 4.500 per maand
Een projectleider installatietechniek E/W draag je zorg voor de technische, operationele en financiële aspecten van verschillende projecten binnen de installatie- en elektrotechniek. Ben jij verantwoordelijk, proactief en heb je ervaring binnen het leiden van projecten in de bouw en/of techniek sector? Lees dan zeker even verder!
Bekijk vacature

Salesmedewerker

€ 2.200 - 2.700 per maand
Ben jij sociaal, commercieel ingesteld en klantgericht? Dan ben je diegene die we zoeken voor onze opdrachtgever uit Nijmegen! Hier ga aan je aan de slag met het op de markt brengen van nieuwe en refurbished IT-producten. Benieuwd naar de functie? Lees snel verder!
Bekijk vacature

(Junior) Planner

€ 1.800 - 2.799 per maand
Ben jij altijd degene die van alles regelt in je vriendengroep en zorg je dat alles tot in de puntjes is voorbereid? Dan is de vacature Junior Planner misschien wel wat voor jou! Lees snel verder om meer te weten te komen over deze toffe functie!
Bekijk vacature

Administratief medewerker

€ 2.000 - 2.700 per maand
Ben jij zorgvuldig, communicatief sterk en houd je van een strakke planning? Dan is deze vacature wat voor jou! Als administratief medewerker zorg je ervoor dat de administratie altijd helemaal in orde is. Benieuwd wat daar allemaal bij komt kijken? Lees dan snel verder!
Bekijk vacature

Sales medewerker

€ 2.000 - 4.000 per maand
Ben jij commercieel ingesteld en heb je een vlotte babbel? Dan is de vacature sales medewerker echt wat voor jou! Als sales medewerker is het jouw taak om zo veel mogelijk te verkopen bij de klanten. Klinkt dit als de ideale baan voor jou? Lees dan snel verder!
Bekijk vacature