Solliciteren
Ben jij die werkvoorbereider die alles onder controle heeft? Kun jij projecten efficiënt en effectief plannen en voorbereiden? En word jij blij van wisselende werkplekken? Verdo Werkt zoekt versterking!
Bekijk vacature
Ben jij die werkvoorbereider die graag met aannemen van opdrachten, contact onderhouden met opdrachtgevers en leveranciers, en het uitvoeren van werkplekcontroles. Heb jij genoeg in je mars om constant te schakelen tussen leveranciers en opdrachtgevers? Dan ben jij wellicht de technische sterke, maar ook communicatieve werkvoorbereider die wij zoeken!
Bekijk vacature
Je bent in deze allround functie verantwoordelijk voor alles met betrekking tot de transport planning. Heb jij een hoog verantwoordlijkheidsgevoel, ben jij stressbestendig en nauwkeurig? Solliciteer dan direct!
Bekijk vacature
Ben jij een calculator waar we op kunnen bouwen, die graag werkt in een team met vakmensen en een belangrijke rol speelt in uiteenlopende projecten? Ben jij iemand die zijn projecten van A tot Z onder controle heeft?Dan maken we graag kennis met jou!
Bekijk vacature
Als accountmanager Werving & Selectie zorg jij voor de juiste match tussen werkgever en kandidaat. Je zoekt zelf naar geschikte mensen, maar gaat ook in gesprek met sollicitanten die bij ons binnenkomen. Dankzij een fijn gesprek met jou gaan ze met een goed gevoel weg. Lees hier de vacature Accountmanager Werving en Selectie.
Bekijk vacature
Urenregistratie

0318-576502

06-28712810

info@verdowerkt.nl