Solliciteren
Ben jij creatief en zit jij vol inspiratie? Als (Junior) Tekenaar zorg je voor het uitwerken van de werktekeningen van het bouwproject, het inkopen en bestellen van de materialen en het bewaken van de daarbij horende levertijden zodat het bouwproces soepel verloopt. Lees meer!
Bekijk vacature
Je bent in deze allround functie verantwoordelijk voor alles met betrekking tot de transport planning. Heb jij een hoog verantwoordlijkheidsgevoel, ben jij stressbestendig en nauwkeurig? Solliciteer dan direct!
Bekijk vacature
Ben jij die werkvoorbereider die graag met aannemen van opdrachten, contact onderhouden met opdrachtgevers en leveranciers, en het uitvoeren van werkplekcontroles. Heb jij genoeg in je mars om constant te schakelen tussen leveranciers en opdrachtgevers? Dan ben jij wellicht de technische sterke, maar ook communicatieve werkvoorbereider die wij zoeken!
Bekijk vacature
Ben jij een calculator waar we op kunnen bouwen, die graag werkt in een team met vakmensen en een belangrijke rol speelt in uiteenlopende projecten? Ben jij iemand die zijn projecten van A tot Z onder controle heeft?Dan maken we graag kennis met jou!
Bekijk vacature
Wij zijn op zoek naar een planner met twee rechterhanden. Iemand die niet alleen zorgt dat de planningen tip top in orde zijn, maar met zijn/haar technische kennisn en inzicht mee kan denken met de montageteams. Lijkt deze afwisselende functie je wat? Lees dan verder!
Bekijk vacature
Als accountmanager Werving & Selectie zorg jij voor de juiste match tussen werkgever en kandidaat. Je zoekt zelf naar geschikte mensen, maar gaat ook in gesprek met sollicitanten die bij ons binnenkomen. Dankzij een fijn gesprek met jou gaan ze met een goed gevoel weg. Lees hier de vacature Accountmanager Werving en Selectie.
Bekijk vacature
Ben jij de assistent controller die de financiele afdeling kan versterken? Iemand die de schakel is tussen financial control en de crediteurenadministratie? Dan zoeken we jou!
Bekijk vacature
Voor een internationaal en hardgroeiend bedrijf zijn we op zoek naar een inkoop- en voorraadbeheerder. Iemand die als eindverantwoordelijke voorraad alles onder controle heeft en houdt. Ben jij de man of vrouw die we zoeken? Lees dan nog even verder!
Bekijk vacature
Urenregistratie

0318-576502

06-28712810

info@verdowerkt.nl