Direct solliciteren

Projectleider installatietechniek E/W

€ 3.500 - 4.500 per maand
Een projectleider installatietechniek E/W draag je zorg voor de technische, operationele en financiële aspecten van verschillende projecten binnen de installatie- en elektrotechniek. Ben jij verantwoordelijk, proactief en heb je ervaring binnen het leiden van projecten in de bouw en/of techniek sector? Lees dan zeker even verder!
Bekijk vacature

Werkvoorbereider E/W

€ 2.500 - 3.000 per maand
Als werkvoorbereider zorg jij ervoor dat alle projecten van de elektro- en installatiemonteurs goed voorbereid zijn, zodat jouw collega’s zonder problemen aan de slag kunnen gaan op het nieuwe project. Heb je al ervaring als werkvoorbereider maar ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Deze vacature Werkvoorbereider E/W is een mooie kans! Lees snel verder.
Bekijk vacature

Junior Werkvoorbereider

€ 2.300 - 2.800 per maand
Een functie als Junior Werkvoorbereider is geschikt als jij net een relevante opleiding hebt afgerond en je carriére wilt opstarten. Ook kan het een mooie uitkomst zijn als jij op dit moment nog binnen de uitvoering aan het werk bent, maar graag op kantoor aan het werk wilt gaan. In deze functie zijn er veel doorgroeimogelijkheden! Nieuwsgierig geworden? Lees verder.
Bekijk vacature

Junior accountmanager

€ 2.000 - 3.200 per maand
Ben jij ambitieus, commercieel, doelgericht en heb je een vlotte babbel? Beschik jij over een commerciële feeling en adviseer jij graag klanten tijdens het aankoopproces? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou als Junior accountmanager! Lees snel meer over deze interessante vacature!
Bekijk vacature

Salesmedewerker

€ 2.200 - 2.700 per maand
Ben jij sociaal, commercieel ingesteld en klantgericht? Dan ben je diegene die we zoeken voor onze opdrachtgever uit Nijmegen! Hier ga aan je aan de slag met het op de markt brengen van nieuwe en refurbished IT-producten. Benieuwd naar de functie? Lees snel verder!
Bekijk vacature

Projectleider elektrotechniek

€ 3.500 - 5.000 per maand
Organiseren en leidinggeven, is dat echt iets voor jou? Ben jij daarnaast bekend binnen de elektrotechniek en toe aan een nieuwe uitdaging of vervolgstap? Dan is dit de perfecte kans voor jou: ga aan de slag als projectleider elektrotechniek bij Installatiebedrijf van de Vendel in Renswoude. Lees hier meer over jouw nieuwe functie.
Bekijk vacature

Marketing en communicatie medewerker

€ 2.200 - 3.000 per maand
Ben jij een échte creatieveling, weet jij teksten foutloos te schrijven en ben je óók nog eens bekend met Google Analytics en Google Ads? Dan ben jij geschikt als marketing en communicatie medewerker voor één van onze opdrachtgevers! Hier lees je alles wat je te wachten staat.
Bekijk vacature

Administratief medewerker

€ 2.000 - 2.500 per maand
Omschrijf jij jezelf als een administratief talent en wil jij graag aan de slag als administratief medewerker? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn. Heb jij een relevante opleiding afgerond en is geen enkele uitdaging een probleem voor jou? Ben jij proactief en beschik jij daarnaast ook over verantwoordelijkheidsgevoel? Lees dan snel wat je allemaal te wachten staat.
Bekijk vacature

Junior secretaresse

€ 2.000 - 2.500 per maand
Een baan als Junior secretaresse is geschikt als je net een relevante opleiding hebt afgerond en een mooie carrière wilt gaan starten. Zie jij jezelf al aan de slag gaan in een brede functie en meerdere collega’s ondersteunen? Denk aan het beheren van agenda’s en afspraken maken. Dan is de rol van secretaresse geknipt voor jou!
Bekijk vacature