Open sollicitatie

Projectleider installatietechniek

€ 3.500 - 4.500 per maand
Een projectleider installatietechniek draagt zorg voor de technische, operationele en financiële aspecten van verschillende projecten binnen de installatietechniek. Ben jij verantwoordelijk, proactief en heb je ervaring binnen het leiden van projecten in de bouw en/of techniek sector? Lees dan zeker even verder!
Bekijk vacature

Werkvoorbereider elektrotechniek

€ 2.500 - 3.000 per maand
Als werkvoorbereider zorg jij ervoor dat alle projecten van de elektromonteurs goed voorbereid zijn, zodat jouw collega’s zonder problemen aan de slag kunnen gaan op het nieuwe project. Heb je al ervaring als werkvoorbereider maar ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Deze vacature werkvoorbereider elektrotechniek is een mooie kans! Lees snel verder.
Bekijk vacature

Junior Werkvoorbereider

€ 2.300 - 2.800 per maand
Een functie als Junior Werkvoorbereider is geschikt als jij net een relevante opleiding hebt afgerond en je carriére wilt opstarten. Ook kan het een mooie uitkomst zijn als jij op dit moment nog binnen de uitvoering aan het werk bent, maar graag op kantoor aan het werk wilt gaan. In deze functie zijn er veel doorgroeimogelijkheden! Nieuwsgierig geworden? Lees verder.
Bekijk vacature

Junior accountmanager

€ 2.000 - 3.200 per maand
Beschik jij over een commerciële feeling? Heb je een passie voor alles wat met zonne-energie te maken heeft? En adviseer jij graag onze klanten tijdens hun aankoopproces? Dan is Junior accountmanager een mooie uitdaging voor jou! Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal.
Bekijk vacature

Marketing Medewerker

€ 2.000 - 2.600 per maand
Gaat jouw hart sneller kloppen van (online) marketingcampagnes? Heb jij communicatieve vaardigheden en werk jij graag samen met collega’s? En wil jij graag jouw creativiteit kunnen gebruiken en ideeën uitvoeren? Dan is dit een mooie kans! Wij zijn namelijk op zoek naar een Marketing Medewerker.
Bekijk vacature