Solliciteren

HOERA, want wij bestaan 10 jaar! Tijd voor een terugblik op de afgelopen jaren en het maken van toekomstplannen! Benieuwd? Bekijk onze timeline in vogelvlucht.

2007

Erik van Donselaar en Wilbert Vernooij – twee studiegenoten – beginnen als planners bij een middelgroot studentenuitzendbureau. Samen besluiten zij een uitzendbureau op te richten in hun eigen regio: Verdo Werkt. Wilbert in Werkhoven en Erik in Renswoude. De naam Verdo is een samenvoeging van Vernooij en Donselaar.

2010

Door de groei binnen beide regio’s wordt ervoor gekozen een kantoor te openen in Renswoude. Beide vestigingen worden ook zakelijk gesplitst. Wel blijft er een goede samenwerking bestaan, om zo flexibel mogelijk te blijven binnen het aanbod van uitzendkrachten.

2015

In 2015 is besloten om naast de vestigingen, ook de naam van Verdo Werkt te splitsen. Dit betekent dat Wilbert zijn bedrijf onder een nieuwe naam zal voorzetten.

2016

Verdo Werkt heeft besloten de verloning in eigen beheer te doen. Voorheen lagen alle contracten bij een externe partij. Per 1 juni 2016 zijn alle werknemers van het uitzenden overgenomen door Verdo Werkt. Ook sluiten wij ons dit jaar aan bij de NBBU.

2017

Inmiddels is Verdo Werkt uitgegroeid tot een betrouwbare partner in de wereld van uitzenden, werving & selectie en payroll. We hebben een breed en divers netwerk opgebouwd. Onlangs is er besloten om het payroll-gedeelte af te scheiden van het uitzend-gedeelte. De bedrijfstakken krijgen allebei een eigen identiteit, zodat we gericht kunnen communiceren naar de twee verschillende doelgroepen.

2027

In de toekomst willen wij ons dienstenpakket uitbreiden en onze aandacht richten op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Een motiverende factor zijn op het gebied van succes. Organisaties en werknemers met elkaar verbinden en laten bloeien. Dat is waar Verdo Werkt voor staat!

Ben jij nog op zoek naar een ervaren, betrouwbare en vooruitstrevende partner? Wij gaan graag samen met jou voor goud, zowel op persoonlijk als op zakelijk gebied!

Urenregistratie

0318-576502

06-28712810

info@verdowerkt.nl