Heb je geen diploma, maar ben je bereid om hard te werken? Dan zijn er genoeg opties voor jou op de arbeidsmarkt. Bij Verdo werkt kijken we verder dan alleen een papiertje. We kijken naar jouw talenten, werkervaring, en vooral naar jouw bereidheid om te leren en je handen uit de mouwen te steken. Lees de blog en ontdek de mogelijkheden bij Verdo Werkt!

Veel kansen in de huidige arbeidsmarkt

Veel bedrijven staan open voor mensen zonder diploma, met name in de sectoren bouw, logistiek, schoonmaak, techniek en productie zijn werkgevers altijd op zoek naar gemotiveerde mensen. Al helemaal omdat personeel momenteel heel schaars is. Voor jou betekent dit een kans om sneller aan de slag te gaan en te groeien in een functie die bij je past. Zonder diploma, maar wel met de juiste instelling. Praktische werkervaring, een goede werkmentaliteit en hard werken wordt dan ook gewaardeerd op de werkvloer. 

Werk en leer tegelijkertijd

Wist je dat veel werkgevers investeren in de opleiding van hun medewerkers? Bij Verdo bieden we verschillende mogelijkheden om te leren terwijl je werkt. Zo kun je alles wat je leert gelijk in de praktijk uitoefenen. Behaal je certificaat of diploma zonder dat je terug naar school hoeft. 

Waarom via Verdo Werkt?

Als je aan de slag gaat via Verdo bieden we  je tal van voordelen. Je komt persoonlijk met ons in contact om je carrière in de juiste richting te sturen, met aandacht voor jouw unieke talenten en ambities. Bovendien zijn er volop doorgroeimogelijkheden, zodat je steeds nieuwe stappen kunt zetten en jezelf kunt blijven ontwikkelen. We zorgen ervoor dat je terechtkomt in een prettige werksfeer, waar je je op je gemak voelt en kunt groeien. 

Er zijn genoeg banen waarbij motivatie, leergierigheid en hard werken belangrijker zijn dan een papiertje. Twijfel niet langer en ontdek jouw mogelijkheden met Verdo! Neem contact met ons op, dan helpen we je graag verder!