Open sollicitatie

Vakantiewerk vacatures? Verdo Werkt heeft tal van opdrachtgevers in haar netwerk die tijdens deze periode extra handjes kunnen gebruiken. We kunnen je dus ongetwijfeld aan een leuke baan helpen om jouw vakantiedagen door te komen. Want wat is er nu beter dan tijdens je vakantie werkervaring op te doen en daarnaast natuurlijk lekker te verdienen? Kan je dat verdiende geld daarna weer uitgeven als je op vakantie gaat. Of een mooi bedrag op je spaarrekening realiseren natuurlijk! We zijn actief in veel verschillende branches en hebben dus ook voor jou altijd passend werk. Welkom bij Verdo Werkt!

Vakantiewerk vacatures voor iedereen vanaf 15 jaar

Iedereen vanaf 15 jaar kan bij ons terecht voor een leuke vakantiebaan. Wist je dat je bij ons altijd boven het minimumloon verdient? Het precieze salaris verschilt per vacature. We hebben heel uiteenlopende banen. Ga bijvoorbeeld aan de slag als tentenbouwer: je komt op tal van verschillende locaties en bouwt tenten op voor bijvoorbeeld festivals, bruiloften en ondernemers. Ook in de logistiek kunnen ze altijd wel wat hulp gebruiken. Werk bijvoorbeeld in het magazijn en zorg ervoor dat alle bestellingen op tijd en helemaal compleet de deur uit gaan. Wil je graag in een bepaalde branche aan de slag? Laat het ons weten, want we denken graag met je mee.

Vakantiewerk in je eigen omgeving

Verdo Werkt is gevestigd in Renswoude en heeft het meeste vakantiewerk in de omgeving van Woudenberg, Scherpenzeel en Renswoude. Woon je in deze buurt, neem dan dus zeker even contact op! Maar ook als je verder weg woont loont het om van je te laten horen. Misschien heeft één van onze werkgevers bij jou in de buurt wel de ideale vakantiebaan voor jou. Geen zin om stil te zitten deze vakantie? Er is altijd een werkgever die jouw hulp goed kan gebruiken!

Verbreed je blik met onze vakantiewerk vacatures

Werken in de vakantie is ook een goede manier om ervaring voor later op te doen. Vind je bijvoorbeeld de logistiek een interessante branche? Door tijdens je vakantie in een transportbedrijf te werken, krijg je een goede indruk van wat het werk inhoudt. Daarnaast kan je ervaren hoe het is om voor verschillende werkgevers te werken. Op deze manier ontdek je welke werkzaamheden en wat voor bedrijven het beste bij jou passen. Dat maakt het doen van vakantiewerk extra waardevol!

Laat vandaag nog van je horen

Zoek jij vakantiewerk vacatures, maar weet je niet waar te beginnen? Wij wel! Laat vandaag nog van je horen en laat je gegevens achter op onze website. We kunnen je meer informatie geven over alle mogelijkheden en maken natuurlijk graag kennis met je. We hebben niet al het vakantiewerk op onze website staan, dus neem als je interesse hebt altijd even contact op. Misschien is de perfecte vakantiewerk vacature voor jou wel net bij ons binnen gekomen. Je hebt bij ons één vaste contactpersoon. Handig, want dan weet je altijd wie je voor je hebt. Je kan altijd contact met ons opnemen, we helpen je met plezier bij al je kleine én grote vragen!


Direct contact opnemen Bekijk alle vacatures

Waarom Verdo?

 • Flexibele werktijden
 • Afwisselend werk
 • Eén vast aanspreekpunt
 • Gemotiveerde collega’s
 • Goed salaris
 • Snelle loonbetaling
 • Kans op een vast contract
 • Aantrekkelijke pensioensregeling

  Voornaam

  Telefoonnummer

  CV

  Achternaam

  Emailadres

  Waar word jij blij van? Laat het ons weten!