Direct solliciteren

Kayoma is dé specialist op het gebied van Techniek. Bel of app op 06 – 19 65 61 92 of laat je gegevens achter.

Verdo Techniek

In de techniek liggen fantastische kansen! Doordat er steeds meer vraag is naar geschikte vakmensen, heb jij in deze sector een grote baanzekerheid. Jij bent namelijk onmisbaar voor het goed laten functioneren van de samenleving! Wie installeert anders de elektrotechnische infrastructuur en wie monteert de cv-ketels? In de techniek zijn er verschillende mogelijkheden om aan de slag te gaan: start als loodgieter of elektromonteur of als je het vak nog moet leren: als assistent loodgieter of elektromonteur.  Als laatste is het ook mogelijk om op zzp basis aan de slag te gaan, bijvoorbeeld als zzp loodgieter. Wanneer zet jij de eerste of volgende stap in deze sector? Kom op gesprek, wij helpen je graag verder!

 

Verdo Techniek

Vacatures Techniek vindt je bij Verdo Werkt

Ben jij opzoek naar leuke techniek vacatures? Dan ben jij bij Verdo Werkt aan het juiste adres. Vanuit onze vestiging in Renswoude maken we dagelijks de perfecte matches tussen werknemers en werkgevers. Hoe we dat doen? Door middel van een groot netwerk aan opdrachtgevers hebben we een divers aanbod aan techniek vacatures. Zijn er bepaalde wensen of eisen voor een nieuwe baan? Geen probleem! Wij houden hier rekening mee en gaan voor jou op zoek naar een baan die écht bij je past. Heb jij jouw droombaan al gevonden tussen onze vacatures techniek?

Ontdek alle mogelijkheden van werken in de techniek

In de techniek kan je alle kanten op. Zo is het vak van monteur enorm veelzijdig. Ben jij de nieuwe monteur installatietechniek die onze opdrachtgever zoekt, ben jij een expert in valbeveiliging of gaat jouw hart sneller kloppen van het werken als monteur in de jachtbouw? Ook op andere vlakken is jouw technisch inzicht nodig. Bijvoorbeeld als loodgieter of in de spouwmuur isolatie. Zoals je leest kan je alle kanten op met het werken in de techniek! Staat de vacature van jouw voorkeur erbij of kunnen we je misschien helpen met het vinden van de perfecte baan?

Bepaal zelf hoeveel je werkt bij Verdo Werkt

Wil je werken in de techniek via ons uitzendbureau, dan bepaal je zelf hoeveel je werkt. Wij zoeken werk voor je wat past bij jouw voorkeuren. Zo kan je bij ons fulltime en parttime aan de slag, maar ook als je tijdens een vakantie of tussenjaar aan de slag wilt zijn er diverse mogelijkheden. Dus wil je ervaring opdoen in de techniek, laat het dan zeker aan ons weten. We kijken dan samen wat voor soort werk het beste bij jou past en bij welk bedrijf je je zeker thuis zal voelen.

Samen vinden we jouw nieuwe baan tussen onze vacatures techniek

Plezier hebben in je werk staat voorop. Daarom helpen we je graag bij het vinden van jouw perfecte baan. We maken persoonlijk kennis met elkaar en je houdt bij ons altijd één vast aanspreekpunt. Die persoon kent jou en weet waar jouw kwaliteiten liggen. De perfecte uitgangspositie voor het vinden van jouw nieuwe baan! Want je wilt niet alleen een baan die op papier bij je past, maar ook bij een bedrijf waar je je thuis voelt. Met gezellige collega’s en een goede werksfeer. Dankzij onze zorgvuldige aanpak en onze vele vacatures techniek maken we vaak in één keer de juiste match tussen werknemer en werkgever.

Start volgende week met werken in de techniek

Kan je niet wachten tot je aan de slag kan? Vaak kan je bij ons al binnen een week aan de slag. Solliciteer op jouw ideale techniek vacature of neem even contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We kijken dan samen naar alle mogelijkheden. Misschien kan je met behulp van onze cursusmogelijkheden wel aan de slag in die ene baan, waarvoor je nu nog niet over alle papieren beschikt. Nieuwsgierig geworden? Laat vandaag nog van je horen!