Direct
Deskundig
Dichtbij

Onze meest bekeken vacatures

2500 - 4250 per maand | Fulltime | Regio Renswoude
Ben jij een gepassioneerde kraanmachinist die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als kraanmachinist ben je verantwoordelijk voor het bedienen van onze kraanmachines bij diverse bouw- en infraprojecten. Je bent een belangrijke schakel in het team.
2500 - 3500 per maand | Fulltime | Regio Apeldoorn
Heb je ervaring met glasvezelwerk en elektra, en ben je een praktische probleemoplosser? Dan hebben we een interessante vacature voor jou! Lees verder voor meer details.
2300 - 3500 per maand | Fulltime | Regio Renswoude
Stap in de wereld van kraanwerk en zet je eerste stappen als leerling kraanmachinist! Ben je geïnteresseerd in het bedienen van krachtige machines en zoek je een omgeving waarin je kunt leren en groeien? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Je kunt aan de slag bij onder andere de
volgende opdrachtgevers

Verdo Werkt: Vacatures infra

Vacatures infra vind je bij Verdo Werkt. Door ons grote netwerk hebben we een aantal leuke infra vacatures. Van twee zaken moet je wel houden: technisch inzicht en een liefde voor werken in de buitenlucht. Kan je die twee punten afkruisen? Dan hebben wij ongetwijfeld een leuke baan voor je. Zowel voor ervaren krachten als mensen die de eerste stappen op hun carrière pad zetten hebben wij leuke uitdagingen. Dankzij ons grote netwerk kan je in de wijde omgeving van Utrecht en Gelderland terecht. Fijn om dichtbij huis aan de slag te kunnen!

Elke dag met plezier naar je werk

Om de juiste infra vacature te vinden zijn een aantal factoren van belang. Leuk werk natuurlijk, maar ook een fijne werkgever en een goed salaris spelen mee. Bij Verdo Werkt zorgen we ervoor dat al die zaken in orde zijn. Ons netwerk bestaat namelijk uitsluitend uit werkgevers die jouw werk waarderen. Daarnaast zorgen we ervoor dat het met jouw salaris ook goed zit. En uiteraard staat dat salaris elke maand op tijd op jouw rekening. Daarnaast is alles rondom jouw pensioenopbouw en verlof geregeld. Vervoer nodig? Regelen we voor je. Of een bepaald diploma voor jouw baan? Verdo Werkt biedt je de gelegenheid het te behalen. Met onze cursusmogelijkheden kan je snel aan de slag bij jouw favoriete baan.

Een persoonlijk uitzendbureau met de leukste infra vacatures

Persoonlijk contact vinden we belangrijk. Na de persoonlijke kennismaking weet jij altijd wie je voor je hebt. Je hebt bij ons namelijk één vaste contactpersoon bij wie je al je vragen kwijt kan. Maar ook omdat we je dan nog beter kunnen helpen bij het vinden van die perfecte baan. Want op ieder potje past weer een andere deksel! Door met je in gesprek te gaan over wat jij wil en wat je toekomstplannen zijn, kunnen we een passende infra vacature voor je vinden.

Solliciteer vandaag nog op jouw favoriete infra vacature

Heb je tussen onze infra vacatures de baan gevonden die jou wel wat lijkt? Stuur ons dan vandaag nog jouw sollicitatie! Heb je wel interesse, maar twijfel je welke baan het beste bij je past? We denken graag met je mee en vinden op die manier de baan die perfect bij je past. Neem ook in dat geval dus zeker even contact met ons op. Ons enthousiaste team staat klaar om kennis met je te maken en de baan te vinden die perfect bij jouw persoonlijkheid en jouw kwaliteiten past!