Solliciteren

Samen werken aan succes

Ben je op zoek naar uitdagend en leuk werk? Wij hebben een groot aanbod vacatures in de meest uiteenlopende sectoren. Flexibel of liever vast? Voor korte of langere periode? Jouw wensen staan voorop!

Verdo Werkt voor jou

Wij zoeken voor jou een baan die écht bij je past en waarin je jezelf persoonlijk kan ontwikkelen. Je krijgt een goed salaris en wij bieden je gunstige arbeidsvoorwaarden zoals vervoer, cursusmogelijkheden en een aantrekkelijke pensioenregeling. Samen werken we aan jouw succes! Meer weten over werken bij Verdo? Lees hier meer.

De springplank naar een vast contract

Er is niets belangrijker dan elke dag met plezier naar je werk gaan, aangezien werk een ontzettend belangrijke rol speelt in het leven en geluk van een mens. Vanwege ons brede netwerk is de kans groot dat we ook voor jou de perfecte werkplek kunnen vinden. We kunnen ons goed voorstellen dat wanneer je daar eenmaal zit, je behoefte hebt aan zekerheid. Daarom is ons uitgangspunt dat wij de springplank zijn naar een vast contract. Banen met perspectief en de juiste persoon op de juiste plaats, dat is waar we voor gaan.

Vakantiewerk of werken tijdens tussenjaar

Wij zijn altijd op zoek naar jonge en enthousiaste mensen die aan de slag willen tijdens schoolvakanties, in de zomerperiode of tijdens een tussenjaar. Tenten bouwen, schilderen, cateren, slopen, monteren, werken bij een hoveniersbedrijf of in een magazijn… Je doet veel praktische ervaring op en het is een mooie toevoeging aan je CV. Vind je iets specifieks leuk of wil je liever verschillende dingen uitproberen? Met een goede motivatie en een hands-on mentaliteit ben je bij ons in ieder geval van harte welkom én is er veel mogelijk.

Mogen wij je helpen bij het vinden van een mooie baan? Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Twijfels? Lees hier over de ervaringen van je voorgangers.

 

 

 

Neem direct contact op

Waarom Verdo?

  • Flexibele werktijden
  • Afwisselend werk
  • Eén vast aanspreekpunt
  • Gemotiveerde collega’s
  • Goed salaris
  • Snelle loonbetaling
  • Kans op een vast contract
  • Aantrekkelijke pensioensregeling
Urenregistratie

0318-576502

06-28712810

info@verdowerkt.nl