Urenregistratie

Samen werken aan succes!

Ben je op zoek naar een leuke baan? Bij Verdo Werkt is het aanbod vacatures groot. Wij bieden flexibel en afwisselend werk, in uiteenlopende sectoren, voor een korte of een langere periode.

Verdo Werkt, ook voor jou!

Als je bij Verdo Werkt heb je ’t gewoon goed voor elkaar. Je krijgt een goed loon, je bent zeker van werk dat bij je past en ook je secundaire voorwaarden kloppen als een bus. Letterlijk trouwens: als je samen met anderen naar een klus gaat die wat verder uit de buurt is, kan je met een auto van Verdo Werkt op pad. Wij zorgen voor passende werkkleding en een snelle loonbetaling.

Vakantiekrachten 

Verdo is elk jaar op zoek naar vakantiekrachten die aan de slag willen tijdens schoolvakanties en in de zomerperiode. Van tenten bouwen tot sloopwerkzaamheden en van catering tot groenonderhoud. De werkzaamheden zijn afwisselend, je krijgt een goed salaris en het is een mooie toevoeging op je CV. Ben jij gemotiveerd en weet je van aanpakken? Dan ben je bij ons van harte welkom!

Een vast contract? Het kan!

Wij kunnen je helpen met het vinden van die ene baan. We brengen je in contact met uiteenlopende bedrijven in verschillende branches, zodat je kunt uitvinden welk werk bij jou past! Bevalt het goed en zit je helemaal op je plek? Dan gaan we samen voor succes! Veel mensen gingen je voor en werken nu in vaste dienst. Zij kunnen rekenen op betaalde scholing, eigen vervoer, goede bedrijfskleding en jonge en gemotiveerde collega’s.

Heb je interesse in een mooie baan bij ons? Schrijf je in en solliciteer!

 

 

 

Waarom Verdo?

  • Flexibele werktijden
  • Afwisselend werk
  • Een vast aanspreekpunt
  • Kans op een vast contract
  • Snelle loonbetaling
  • Werken in een team
  • Gemotiveerde collega’s