Wanneer kan ik als ZZP’er bij jullie terecht?

Eigenlijk altijd. We kunnen zzp’ers op verschillende manieren helpen en delen ze dan ook in drie groepen in:

  • Eerste hulp voor vakmensen die graag zzp’er willen worden;
  • ZZP’ers al tijdje met ondernemen bezig zijn, maar voor korte of langere tijd minder zorgen willen hebben over het ondernemerschap;
  • ZZP’ers die het werk niet meer alleen aankunnen en voor het eerst personeel aan willen nemen.

Ik wil zzp’er worden

Als specialist in personeelszaken en ondernemerschap geven we graag vrijblijvend advies over zelfstandig ondernemen. We vertellen je alles wat je moet weten: wat is een zzp’er? Hoe word ik zzp’er? Waar moet ik op letten? Wat komt er allemaal bij kijken? We weten veel over administratie en organisatie van bedrijven, waardoor we je goed kunnen voorlichten en adviseren. Door dit vrijblijvende gesprek kun jij aan met een vliegende start beginnen aan het ondernemerschap.

Ik ben zzp'er, maar wil graag minder zorgen over administratie en toekomstig werk

We zeiden het al: wanneer je als zzp’er aan de slag gaat, krijg je opeens veel meer taken dan wanneer je in loondienst werkt. Wil je graag voor korte of langere tijd minder zorgen over het ondernemerschap? Ook dan kunnen we veel voor je betekenen. Wanneer je via Verdo Werkt aan de slag gaat, zorgen wij ervoor dat je altijd aan het werk kunt op diverse projecten voor korte en lange tijd. Daarnaast zorgen wij voor de administratie: het enige wat jij hoeft te doen, is het sturen van een factuur. Wij zorgen ervoor dat het geld dan binnen 14 dagen op de rekening staat.

Ik ben zzp’er met teveel werk

Loopt jouw bedrijf zo goed dat je het werk niet meer alleen aankan? Raak jij klussen kwijt, simpelweg omdat je er geen tijd voor hebt? Dan is het tijd om hulp in te schakelen! Of je nu voor een aantal maanden een helpende hand zoekt, of voor langere tijd personeel wilt aannemen: wij gaan voor jou op zoek naar geschikt personeel. Het enige wat jij hoeft te doen, is aangeven wie je zoekt. Bel naar ons kantoor op 0318 576 502, mail naar info@verdowerkt.nl of kom eens langs op ons kantoor. Wij zorgen voor een vrijblijvend advies!

Je eerste personeel aannemen, zonder werkgeversgedoe?

Het gaat erg goed met jouw bedrijf. De opdrachten blijven maar binnenstromen en jij weet eigenlijk wel zeker dat er ook genoeg werk is voor meerdere personen. Alleen zo kan je blijven groeien! Het enige probleem: personeelszaken zijn niet echt jouw ding en je wilt er eigenlijk ook liever geen tijd aan besteden. Komt deze situatie jou bekend voor? Dan is Verdo Payroll een ideale oplossing. Jij zorgt voor de werving en selectie van de juiste kandidaten, wij verzorgen de rest. Jouw werknemer doet zijn werk bij jou, maar is op papier bij ons dienst. Wij stellen het juridisch kloppende contract op, betalen het salaris en houden scherp de wet- regelgeving in de gaten. Ook verzuim, verlof en andere randzaken nemen wij voor onze rekening. Zo kun jij tijd besteden aan de dingen waar je goed in bent. Wil je meer weten over deze oplossing? Kijk dan eens bij Verdo Loont.