Direct solliciteren

Een nieuwe baan vinden ging nog nooit zo soepel! Wanneer je bij Verdo Werkt, hét uitzendbureau in Gorinchem, solliciteert nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen. In dit gesprek bespreken we jouw wensen en hopen we een vacature in Gorinchem te vinden die helemaal bij jou past. Hebben we deze gevonden? Dan kan je vaak binnen één week al aan de slag. Dus zoek je snel een baan met de juiste voorwaarden bij jou in de buurt? Wacht niet te lang met solliciteren!

Jouw persoonlijke uitzendbureau in Gorinchem

Bij Verdo Werkt zijn we vanuit onze vestiging in Renswoude elke dag druk om de juiste matches tussen werknemers en werkgevers te maken. Doordat we dit al sinds 2009 doen hebben we veel specialisten binnen ons bedrijf die jou helpen om de perfecte baan te vinden. Doordat we in al die jaren een groot netwerk opgebouwd hebben, is ons aanbod aan vacatures erg uiteenlopend. Ben je erg technisch en hou je ervan om dingen te maken? Bekijk dan eens onze vacatures in de branche Techniek. Ben je creatief en heb je een vaste hand? Misschien is onze vacature schilder dan wat voor jou! Kortom, genoeg keuze aan vacatures in Gorinchem en omgeving.

Verdo Werkt: profiteer van de voordelen

Bij Verdo Werkt, jouw persoonlijke uitzendbureau in Gorinchem, kan je profiteren van de volgende voordelen: een goed salaris, de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en een goede pensioenregeling. Daarnaast hebben wij een persoonlijke aanpak waardoor je je eigen contactpersoon krijgt en altijd weet bij wie je terecht kan voor vragen. Wanneer je wil doorgroeien naar een andere of hogere functie, maken we dit mogelijk door je een cursus of opleiding te laten volgen. Daardoor is er altijd wel leuk werk in Gorinchem voor je te vinden. En heb je een vraag? Dan kan je altijd terecht bij een van onze specialisten.

Dichtbij huis aan de slag met onze vacatures in Gorinchem

Wil jij graag dichtbij huis aan de slag? Dan ben je bij Verdo Werkt aan het juiste adres! Ons kantoor is gevestigd in Renswoude, dichtbij Gorinchem. Wij hebben veel interessante vacatures in diverse branches. Hier zit ongetwijfeld een passende vacature voor jou bij. De meeste van onze opdrachtgevers bevinden zich namelijk in Utrecht en Gelderland. Zo hebben wij ook verschillende vacatures in Gorinchem. Wil jij bijvoorbeeld meewerken aan de realisatie van nieuwbouwproject Hoog Dalem? Dan zijn onze vacatures in de branche Bouw wel iets voor jou! Wij komen er graag samen met jou achter welke vacature het beste bij jou past. We leren je bij Verdo Werkt graag eerst kennen met een persoonlijk gesprek op kantoor. Hierdoor is de kans groter op een perfecte match tussen jou en je werkgever. Heb jij al een leuke vacature gezien die je aanspreekt? Neem snel een kijkje!

Wil jij aan de slag? Neem contact met ons op!

Ben je benieuwd naar de vacatures in Gorinchem bij Verdo Werkt? Dat is mooi, want wij kunnen er in de meeste gevallen voor zorgen dat jij volgende week al aan de slag kunt op een nieuwe werkplek. Solliciteer door je cv te sturen naar cv@verdowerkt.nl. Natuurlijk kan je ook direct contact met ons opnemen of langskomen bij ons op kantoor in Renswoude. Samen zoeken we uit welke baan jou op het lijf geschreven is. Wanneer ga jij aan de slag bij een leuke baan in Gorinchem?


Direct contact opnemen Bekijk alle vacatures

Waarom Verdo?

 • Flexibele werktijden
 • Afwisselend werk
 • Eén vast aanspreekpunt
 • Gemotiveerde collega’s
 • Goed salaris
 • Snelle loonbetaling
 • Kans op een vast contract
 • Aantrekkelijke pensioensregeling

  Voornaam

  Telefoonnummer

  CV

  Achternaam

  Emailadres

  Waar word jij blij van? Laat het ons weten!