Direct
Deskundig
Dichtbij

Je kunt aan de slag bij onder andere de
volgende opdrachtgevers

Onze meest bekeken vacatures

2300 - 3500 per maand | Fulltime | Regio Renswoude
Ben jij een enthousiaste en gedreven agrariër die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit je kans!
2600 - 4000 per maand | Fulltime | Regio Renswoude
Ben jij een hovenier met liefde voor het buitenleven? Dan is deze vacature voor jou!
2300 - 3000 per maand | Fulltime | Regio Renswoude
Krijg jij energie van alle werkzaamheden die te maken hebben met groen en werk je graag in de buitenlucht? Lees snel verder, wij zoeken een assistent hovenier!

Interessante groen vacatures bij Verdo Werkt

Heb jij groene vingers en ben je op zoek naar vacatures in de groenvoorziening? Bij Verdo Werkt hebben we een aantal interessante groen vacatures! Ons kantoor bevindt zich in Renswoude, maar door ons grote netwerk kom je snel aan de slag in de groen sector. Wanneer je dicht bij huis aan de slag wil met je nieuwe baan is dat voor ons dus geen probleem. Doordat we vacatures in veel verschillende branches hebben, zit er ongetwijfeld ook een passende vacature groen bij voor jou. Wanneer ga jij aan de slag bij je nieuwe baan via Verdo?

Uitzenden via Verdo

Het proces van het solliciteren naar een nieuwe baan gaat bij ons als volgt: wanneer je solliciteert nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Je wordt uitgenodigd voor een gesprek waarin we praten over wat jij zoekt in jouw ideale groen vacature en welke mogelijkheden er zijn. Onze specialisten luisteren naar je wensen en kijken naar welke functie het beste past. Weet je nog niet goed wat je wil? Dan helpen we je om erachter te komen welke vacature in bij jou past. Zo kom je terecht bij een baan waar jij elke dag met plezier naar toe gaat!

Werken in de groen branche

Wanneer je gaat werken in de groen sector ben je veel bij particulieren thuis aan de slag. Je bent namelijk veel in tuinen te vinden! Je werkt samen met één of meerdere collega’s en weet ook een stukje advies te geven aan de klanten. Wil je je blijven ontwikkelen? Dat kan binnen deze sector zeker. Ook niet onbelangrijk: plezier in je werk! Deze opdrachtgever vindt het erg belangrijk dat jij het naar je zin hebt. Er is dus ook veel ruimte voor gezelligheid! Welke van onze groen vacatures is jouw favoriet?

Leuke groen vacatures gezien? Neem contact met ons op

Benieuwd naar alle mogelijkheden om te werken in de groen sector via Verdo Werkt? Neem dan vandaag nog contact met ons op, zodat we samen op zoek kunnen naar jouw perfecte groen vacature! Ons doel is om een baan voor je te vinden waar je elke dag met plezier heen gaat. Solliciteer op een groen vacature of laat je gegevens achter. Dan gaan we samen aan de slag om jouw ideale werkplek te vinden!