Direct solliciteren

is dé specialist op het gebied van Groen. Bel of app op of laat je gegevens achter.

Verdo Groen

Werken in de groen sector: veel veelzijdiger dan je denkt! In de afgelopen jaren zijn steeds meer mensen waarde gaan hechten aan een mooie, groene tuin. Ook gemeentes vinden het steeds belangrijker dat er meer groen in het straatbeeld terecht komt. Geen slecht idee dus, om binnen deze sector aan de slag te gaan! Wanneer je binnen de groen sector aan het werk gaat, ben je veel buiten aan het werk. Met jouw groene vingers maak je de mooiste tuinen als Hovenier, zorg je voor de groenpercelen van de gemeente als Groenmedewerker of ga je op het boerenbedrijf aan de slag als Allround agrarisch medewerker. Heb je nog geen ervaring in het vak? Dan is alles te leren door aan de slag te gaan als Leerling hovenier. De groen sector heeft veel goede vakmensen nodig, hierdoor is de baanzekerheid binnen de sector erg hoog! Heb je al aardig wat ervaring en ben je toe aan de volgende stap? Dan is het ook altijd mogelijk om door te groeien en cursussen te volgen. Wil je graag binnen de sector aan het werk maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Neem dan contact met ons op. Samen gaan we op zoek naar de geschikte baan!

Verdo Groen

Interessante groen vacatures bij Verdo Werkt

Heb jij groene vingers en ben je op zoek naar vacatures in de groenvoorziening? Bij Verdo Werkt hebben we een aantal interessante groen vacatures! Ons kantoor bevindt zich in Renswoude, maar door ons grote netwerk kom je snel aan de slag in de groen sector. Wanneer je dicht bij huis aan de slag wil met je nieuwe baan is dat voor ons dus geen probleem. Doordat we vacatures in veel verschillende branches hebben, zit er ongetwijfeld ook een passende vacature groen bij voor jou. Wanneer ga jij aan de slag bij je nieuwe baan via Verdo?

Uitzenden via Verdo

Het proces van het solliciteren naar een nieuwe baan gaat bij ons als volgt: wanneer je solliciteert nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Je wordt uitgenodigd voor een gesprek waarin we praten over wat jij zoekt in jouw ideale groen vacature en welke mogelijkheden er zijn. Onze specialisten luisteren naar je wensen en kijken naar welke functie het beste past. Weet je nog niet goed wat je wil? Dan helpen we je om erachter te komen welke vacature in bij jou past. Zo kom je terecht bij een baan waar jij elke dag met plezier naar toe gaat!

Werken in de groen branche

Wanneer je gaat werken in de groen sector ben je veel bij particulieren thuis aan de slag. Je bent namelijk veel in tuinen te vinden! Je werkt samen met één of meerdere collega’s en weet ook een stukje advies te geven aan de klanten. Wil je je blijven ontwikkelen? Dat kan binnen deze sector zeker. Ook niet onbelangrijk: plezier in je werk! Deze opdrachtgever vindt het erg belangrijk dat jij het naar je zin hebt. Er is dus ook veel ruimte voor gezelligheid! Welke van onze groen vacatures is jouw favoriet?

Leuke groen vacatures gezien? Neem contact met ons op

Benieuwd naar alle mogelijkheden om te werken in de groen sector via Verdo Werkt? Neem dan vandaag nog contact met ons op, zodat we samen op zoek kunnen naar jouw perfecte groen vacature! Ons doel is om een baan voor je te vinden waar je elke dag met plezier heen gaat. Solliciteer op een groen vacature of laat je gegevens achter. Dan gaan we samen aan de slag om jouw ideale werkplek te vinden!