Rens ging zijn droom achterna!

In januari 2021 kwam Rens bij ons binnen. Hij solliciteerde bij ons omdat wij diverse opties in de regio hadden en hij veel positieve verhalen over Verdo had gehoord. Nick wist gelijk een leuke baan voor hem als grondwerker-assistent en later is hij aan het werk gegaan als interieurmontage.

Maar Rens heeft eigenlijk altijd al interesse gehad in het loodgietersvak, alleen hij heeft hier geen ervaring in en ook geen papieren voor. Uiteindelijk heeft hij besloten om zijn hart te volgen en heeft hij gevraagd of wij hem konden helpen om het loodgietersvak in te stappen. Uiteraard hebben wij met hem meegedacht!

‘’Ik ben ontzettend blij met de hulp en kansen die ik heb gekregen van Verdo. Ik doe nu écht wat ik leuk vind.’’

Werken en leren: de ideale combinatie voor Rens!

Wij zijn met Rens mee gaan denken hadden een mooie mogelijkheid voor hem om in het loodgieters vak te stappen. Werken en leren, de ideale uitkomst voor Rens! Hij is 32 uur gaan werken bij Blankespoor installaties in Lunteren als assistent loodgieter en ging daarnaast 1 dag naar school. Zo kon hij veel ervaring opdoen als loodgieter en kreeg hij tegelijkertijd veel kennis van school die hij kon toepassen in de praktijk.

Tijdens zijn studie en werk bij Blankespoor heeft Rens ontzettend veel geleerd en heeft hij veel ervaring opgedaan. Hij heeft zijn diploma niveau 2 Monteur Werktuigbouwkunde Installaties behaald. Super knap! Maar Rens was nog niet uitgeleerd en had ambities om verder door te groeien. Daarom is hij door gaan leren voor niveau 3 Eerste Monteur Werktuigbouwkunde Installaties waar hij momenteel nog mee bezig is.

Wij wensen Rens veel succes!

Sinds 1 september 2022 is Rens in dienst getreden bij Blankespoor Installaties. Wij wensen Rens ontzettend veel succes met zijn studie en carrière en hopen nog veel van hem te horen! Wij zijn blij dat wij als Verdo Werkt hem hebben kunnen helpen om zijn droom achterna te gaan!

Ben je op zoek naar jouw droombaan? Wij denken graag met je mee! 

Wil je ook je droombaan vinden, of een carrièreswitch maken net zoals Rens? Wij helpen jou graag verder. Samen zoeken wij een baan die echt bij jou past. Stuur een open sollicitatie, bel naar ons kantoor op 0318 576 502 of mail naar cv@verdowerkt.nl. Wij zien je graag verschijnen en gaan voor jou aan de slag!