Direct
Deskundig
Dichtbij

Onze meest bekeken vacatures

Je kunt aan de slag bij onder andere de
volgende opdrachtgevers

Kantoor vacatures bij Verdo Werkt

Bij op zoek naar een leuke baan op kantoor? Bij Verdo Werkt hebben we vacatures in kantoorfuncties in verschillende branches. Vanuit onze vestigingen in Renswoude en Arnhem zorgen we dat werkgevers en werknemers in de kantoor branche aan elkaar verbonden worden. Wij houden rekening met de wensen van beide partijen waardoor we in 75% van de gevallen in één keer de juiste match maken. Wij helpen je graag om een werkplek te vinden die helemaal bij jou past. Heb jij je droombaan al gevonden tussen onze kantoor vacatures?

Bepaal zelf hoeveel je op kantoor werkt

Wanneer je via Verdo Werkt aan de slag gaat met een functie in de kantoor branche, bepaal je zelf hoeveel je werkt. Aan de hand van jouw wensen kijken we welke vacature het beste bij jou past. Wij hebben zowel parttime als fulltime kantoor vacatures. Ook tijdens een vakantie of tussenjaar kan je aan de slag met een leuke kantoorbaan. Zo heb je de mogelijkheid om werkervaring op te doen in een korte periode.

Werken op kantoor in tal van functies

In de kantoor branche is werk voor iedereen. Of je nou veel of weinig ervaring hebt, ook voor jou is er een passende functie te vinden. Net klaar met een opleiding en dus nog geen ervaring? Wellicht is de functie junior werkvoorbereider dan wel wat voor jou! Heb je al wel ervaringen en zoek je een functie met meer uitdaging? Bekijk dan eens onze vacature projectleider installatietechniek. Kijk bij onze kantoor vacatures voor al onze vacatures in de kantoor branche.

Samen vinden we jouw nieuw baan tussen onze kantoor vacatures

Wanneer je bij Verdo Werkt op een kantoor vacature solliciteert nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Hier komen wij erachter wie jij bent en welke functie bij je past. In het gesprek staan jouw wensen centraal waardoor we snel weten welke kantoor vacatures wel of niet geschikt voor je zijn. Wanneer kom jij langs om je wensen voor jouw nieuwe kantoorbaan te bespreken?

Neem contact op en begin volgende week nog met werken op kantoor

Heb jij een kantoor vacature gezien die helemaal bij jou past? Wacht dan niet te lang met contact opnemen. Onze collega’s ontvangen je graag bij onze vestiging in Renswoude of Arnhem. Heb je nog niet een vacature gezien die je aanspreekt? Ook dan vragen we je om contact op te nemen. We helpen je graag om alsnog de juiste functie voor je te vinden. Stuur ons vandaag nog jouw sollicitatie of neem contact  op voor informatie of een vrijblijvend gesprek. We horen graag van je!