Open sollicitatie
Uitzendbureau in Stroe? Wij staan voor je klaar!

Ben je op zoek naar een goede besteding van je tussenjaar? Of wil je graag ergens vast aan de slag? Wij zijn het uitzendbureau in Stroe waar jij bepaalt waar en wanneer je werkt. Flexibel of vast aan het werk? Jij bent aan zet. Ben je dus voor langere of minder lange tijd op zoek naar werk in Stroe, neem dan contact met ons op. We zoeken samen naar de baan die bij jou past in een branche waar jij het naar je zin hebt. Zo zorgen we voor de perfecte match tussen jou en je werkgever.

De voordelen van Verdo Werkt

Solliciteer nu en ontdek de voordelen van Verdo Werkt. Wanneer je bij ons solliciteert kom je bij ons op gesprek om elkaar te leren kennen en jouw wensen voor je nieuwe baan te bespreken. We kijken naar waar je goed in bent en waar je nog goed in zou willen worden. Bij Verdo kan je dus ook aan de slag bij functies waar je nog geen ervaring in hebt. Door middel van een cursus of een opleiding zorgen we ervoor dat jij kan doorgroeien naar de functie waar jij echt mee aan de slag wil. Daarnaast staan onze specialisten altijd voor je klaar als je een nieuwe functie wil of een vraag hebt!

Werken in Stroe: de leukste vacatures

Op zoek naar een baan in de omgeving van Stroe? Dan ben je bij Verdo Werkt aan het juiste adres. Bij ons uitzendbureau in Stroe denken we met je mee en bekijken we in welke baan jij je thuis voelt. Zo kom je altijd terecht bij een baan die echt bij jou past. Wil je graag werken in de techniek? Dan is onze vacature loodgieter wat voor jou. Of wil je ervoor zorgen dat Stroe er netjes bij ligt? Dan is onze vacature groenmedewerker misschien geschikt voor jou!

Jouw persoonlijke uitzendbureau in Stroe

Bij Verdo Werkt vinden wij gegarandeerd de baan die écht bij jou past. Dankzij ons brede netwerk, wat bestaat uit veel werkgevers in de regio, is er volop keuze uit diverse vacatures. Hierdoor is de kans groot dat jij lekker dichtbij huis aan de slag kunt gaan. Wij zijn betrokken bij onze medewerkers, opdrachtgevers en bij elkaar als collega’s. We zijn ervan overtuigd dat persoonlijk contact de basis is voor een langdurige en succesvolle samenwerking. De juiste persoon op de juiste plaats, dat is waar we voor gaan. Wij leren je dan ook graag kennen tijdens een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Wanneer kom jij bij ons langs?

Wil jij aan de slag? Neem contact met ons op!

Ben je benieuwd naar de vacatures in Stroe bij Verdo Werkt? Dat is mooi, want wij kunnen er in de meeste gevallen voor zorgen dat jij volgende week al aan de slag kunt op een nieuwe werkplek. Solliciteer door je cv te sturen naar cv@verdowerkt.nl. Natuurlijk kan je ook direct contact met ons opnemen of langskomen bij ons op kantoor in Renswoude.  Samen zoeken we uit welke baan jou op het lijf geschreven is. Wanneer ga jij aan de slag bij een leuke baan in Stroe?


Direct contact opnemen Bekijk alle vacatures

Waarom Verdo?

 • Flexibele werktijden
 • Afwisselend werk
 • Eén vast aanspreekpunt
 • Gemotiveerde collega’s
 • Goed salaris
 • Snelle loonbetaling
 • Kans op een vast contract
 • Aantrekkelijke pensioensregeling

  Voornaam

  Telefoonnummer

  CV

  Achternaam

  Emailadres

  Waar word jij blij van? Laat het ons weten!