Direct solliciteren

is dé specialist op het gebied van Logistiek. Bel of app op of laat je gegevens achter.

Verdo Logistiek

De logistiek: een sector waar hoge verwachtingen van zijn. In de afgelopen jaren is logistiek steeds belangrijker geworden. Binnen de sector hebben in de afgelopen jaren al veel ontwikkelingen plaatsgevonden en ook nu staat de sector niet stil! Een zelfrijdende vrachtwagen? Wie weet kan dit binnen deze sector over een aantal jaren wel toegepast worden! Lijkt het je wel wat om onderdeel te zijn van deze dynamische sector? Dan hebben wij voor jou interessante vacatures beschikbaar. Ben je graag onderweg? Dan is een functie als C & CE chauffeur wellicht iets voor jou. Ben je liever op een vaste plek aan het werk? Dan kun je via ons aan de slag als Magazijn medewerker. Heb je al wat meer ervaring? Dan is een functie als Technisch voorman magazijn bij onze partner Outstanding wellicht wat voor jou. Één ding is zeker, binnen de logistiek sector is genoeg te beleven!

Verdo Logistiek

Verdo Werkt: Logistiek vacatures

Is werken in de logistiek jou op het lijf geschreven? Dan hebben we bij Verdo Werkt zeker een geschikte vacature voor jou! Als uitzendbureau hebben we een groot netwerk en zeker in de logistiek hebben we opdrachtgevers die op zoek zijn naar nieuw talent. Ben jij een ervaren chauffeur, ga je graag aan de slag in een magazijn of ben jij de perfecte kracht om alles op kantoor in goede banen te leiden? Binnen de logistiek is voor vrijwel iedereen een passende baan te vinden. En samen met jou gaan we graag op zoek naar de baan die perfect bij jou past.

Werken in de logistiek in tal van functies

In de logistiek is werk voor iedereen. Of je nu al jarenlang aan het werk bent of net aan je loopbaan begint, ook voor jou is er een passende uitdaging! Zo is er in het magazijn altijd volop werk. Ben jij de nauwkeurige orderpicker die onze opdrachtgevers zoeken? Of ga jij graag als technisch voorman aan de slag in het magazijn? En ook op kantoor komen jouw vaardigheden van pas. Bijvoorbeeld als transport planner, waarbij je er voor zorgt dat alles in goede banen verloopt. Daarnaast zijn goede chauffeurs altijd gewild in de logistiek, want de goederen moeten immers op de juiste plaats van bestemming aankomen. Welke van onze transport vacatures spreekt jou het meeste aan?

Starten met jouw droombaan dankzij onze cursusmogelijkheden

Soms kom je een vacature tegen die perfect bij jou past, maar waarvoor je net een bepaald certificaat of diploma mist. Bij Verdo Werkt kijken we graag verder dan wat er op papier staat. Ben jij de ideale kandidaat voor een functie, dan kan je namelijk via ons alsnog een cursus of opleiding volgen. Zo kan je aan de slag in jouw ideale baan en werk je aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Verdo Werkt helpt jou graag door te groeien naar jouw ideale baan!

Ontdek de voordelen van werken via Verdo Werkt

Wat zijn de voordelen van werken via uitzendbureau Verdo Werkt? Voorop staat onze persoonlijke benadering. Wij gaan namelijk samen met jou op zoek naar de baan die perfect bij je past. Daarbij kijken we niet alleen naar je cv, want ook jouw persoonlijkheid speelt een belangrijke rol bij het vinden van een goede match. We maken persoonlijk kennis met elkaar en je houdt bij ons altijd één vast aanspreekpunt. Je kan bij ons zowel voor tijdelijk als vast werk terecht. Daarnaast kan je natuurlijk rekenen op een prima salaris, snelle loonbetalingen en een aantrekkelijke pensioenregeling.

Wanneer start jij met werken in de logistiek?

Heb jij jouw droombaan gevonden tussen onze logistiek vacatures? Wacht dan niet langer en stuur ons vandaag nog jouw sollicitatie! Ook als je graag vrijblijvend in gesprek wilt ben je van harte welkom even contact met ons op te nemen. We zijn benieuwd naar jou, je kwaliteiten en je interesses! Samen vinden we een baan die perfect bij je past. Of je nu tijdelijk aan de slag wilt in de logistiek of op zoek bent naar een baan voor de komende jaren: bij ons ben je aan het juiste adres!