Open sollicitatie
Verdo Werkt helpt jou aan nieuw werk in Rhenen

Bij Verdo Werkt kunnen we jou helpen aan een leuke nieuwe uitdaging in de omgeving van Rhenen. Door ons grote netwerk vinden we makkelijk een werk in Rhenen wat bij jou past én wat bij jou in de buurt is. Verdo Werkt biedt vacatures aan in branches zoals de Bouw, Transport en de Logistiek. Lijkt het je leuk om mee te werken aan de opbouw van tenten op Rijnweek? Dan is onze vacature tentenbouwer misschien geschikt voor jou! Heb je nog geen vacature gezien die je aanspreekt? Neem toch even contact met ons op, dan kijken we met je mee om toch een leuke functie in Rhenen voor je te vinden. Onze specialisten staan voor je klaar!

De voordelen van werk in Rhenen vinden via Verdo Werkt

Solliciteer nu en ontdek de voordelen van Verdo Werkt. Wanneer je bij ons solliciteert kom je bij ons op gesprek om elkaar te leren kennen en jouw wensen voor je nieuwe baan te bespreken. We kijken naar waar je goed in bent en waar je nog goed in zou willen worden. Bij Verdo kan je dus ook aan de slag bij functies waar je nog geen ervaring in hebt. Door middel van een cursus of een opleiding zorgen we ervoor dat jij kan doorgroeien naar de functie waar jij echt mee aan de slag wil. Daarnaast staan onze specialisten altijd voor je klaar als je een nieuwe functie wil of een vraag hebt!

Jouw persoonlijke uitzendbureau voor werk in Rhenen

Bij Verdo Werkt vinden wij gegarandeerd werk in Rhenen wat écht bij jou past. Dankzij ons brede netwerk, wat bestaat uit veel werkgevers in de regio, is er volop keuze uit diverse vacatures. Hierdoor is de kans groot dat jij lekker dichtbij huis aan de slag kunt gaan. Wij zijn betrokken bij onze medewerkers, opdrachtgevers en bij elkaar als collega’s. We zijn ervan overtuigd dat persoonlijk contact de basis is voor een langdurige en succesvolle samenwerking. De juiste persoon op de juiste plaats, dat is waar we voor gaan. Wij leren je dan ook graag kennen tijdens een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Wanneer kom jij bij ons langs?

Werken in Rhenen via uitzendbureau Verdo Werkt

Ben je op zoek naar een baantje in de (zomer)vakantie of je tussenjaar? Dan is werken via ons uitzendbureau zeker iets voor jou! Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek leren we jou en jouw wensen beter kennen. Vervolgens kunnen wij aan de slag om de juiste match te maken. Weet je nog niet helemaal wat je wilt? Dan gaan we samen op zoek naar de baan die perfect bij jou past! Wist je dat maar liefst 65% van onze uitzendkrachten een vast contract krijgt? Dus ook als je op zoek bent naar een vaste baan, kan je goed terecht bij ons uitzendbureau. Neem snel een kijkje tussen onze vacatures in Rhenen en vind jouw ideale werk in Rhenen!

Solliciteer door contact met ons op te nemen

Kan jij niet wachten om aan de slag te gaan met een nieuwe baan die helemaal bij jou past? Bekijk hier ons aanbod vacatures in Rhenen. Stuur je CV naar cv@verdowerkt.nl of bel naar 0318 576 502 . Liever langskomen op kantoor? Ook dat is mogelijk. Maak een afspraak om langs te komen op ons kantoor. Dan maken we even kennis onder het genot van een bak koffie of een koud biertje. Wanneer kom jij bij ons langs?


Direct contact opnemen Bekijk alle vacatures

Waarom Verdo?

 • Flexibele werktijden
 • Afwisselend werk
 • Eén vast aanspreekpunt
 • Gemotiveerde collega’s
 • Goed salaris
 • Snelle loonbetaling
 • Kans op een vast contract
 • Aantrekkelijke pensioensregeling

  Voornaam

  Telefoonnummer

  CV

  Achternaam

  Emailadres

  Waar word jij blij van? Laat het ons weten!