Direct solliciteren

Gertjan is dé specialist op het gebied van Schilders. Bel of app op 06 - 34 33 38 88 of laat je gegevens achter.

Verdo Schilders

Wil jij graag een vak uitoefenen waar je direct resultaat ziet van je werkzaamheden? Dan is een baan binnen de schilders branche wellicht wat voor jou! Aan de slag gaan binnen deze branche is een goed idee, want er worden steeds meer vakmensen gezocht binnen deze branche. Er wordt tenslotte ook steeds meer werk aangeboden! In de schilders branche zijn er verschillende functies beschikbaar waar je aan de slag kunt gaan. Natuurlijk kun je aan het werk als Schilder of Onderhoudsschilder, maar je kunt ook aan de slag als Coating medewerker. Wil je graag als schilder aan de slag, maar moet je het vak nog leren? Dan kun je altijd aan de slag als Leerling schilder. Heb je bepaalde wensen voor je nieuwe baan? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat je bij de juiste opdrachtgever terecht komt. Wat je in ieder geval gaat doen als je binnen de schilders branche aan de slag gaat: vakwerk afleveren!

Verdo Schilders

Werken als schilder

Is werken als schilder jou op het lijf geschreven? Dan hebben we bij Verdo Werkt zeker een geschikte schilder vacature voor jou! Als uitzendbureau hebben we een groot netwerk en daardoor ook verschillende openstaande schilder vacatures. Zo komt er naast daadwerkelijk schilderen nog veel meer werkzaamheden bij kijken. Hierdoor is het werk als schilderen afwisselend en zit jij helemaal op je plek bij je nieuwe baan. Welke van onze schilder vacatures spreekt jou het meeste aan?

Starten met jouw droombaan dankzij onze cursusmogelijkheden

Soms kom je een schilder vacature tegen die perfect bij jou past, maar waarvoor je net niet genoeg ervaring hebt. Bij Verdo Werkt kijken we graag verder dan wat er op papier staat. Ben jij de ideale kandidaat voor een functie, dan kan je namelijk via ons alsnog een cursus of opleiding volgen. Zo kan je aan de slag in jouw ideale baan en werk je aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Verdo Werkt helpt jou graag door te groeien naar jouw ideale baan!

Ontdek de voordelen van werken via Verdo Werkt

Wat zijn de voordelen van werken als schilder via uitzendbureau Verdo Werkt? Voorop staat onze persoonlijke benadering. Wij gaan namelijk samen met jou op zoek naar schilder vacatures die perfect bij je passen. Daarbij kijken we niet alleen naar je cv, want ook jouw persoonlijkheid speelt een belangrijke rol bij het vinden van een goede match. We maken persoonlijk kennis met elkaar en je houdt bij ons altijd één vast aanspreekpunt. Je kan bij ons zowel voor tijdelijk als vast werk terecht. Daarnaast kan je natuurlijk rekenen op een prima salaris, snelle loonbetalingen en een aantrekkelijke pensioenregeling.

Wanneer start jij met werken als schilder?

Heb jij jouw droombaan gevonden tussen onze schilder vacatures? Wacht dan niet langer en stuur ons vandaag nog jouw sollicitatie! Ook als je graag vrijblijvend in gesprek wilt ben je van harte welkom even contact met ons op te nemen. We zijn benieuwd naar jou, je kwaliteiten en je interesses! Samen vinden we een baan die perfect bij je past. Of je nu tijdelijk aan de slag wilt als schilder of op zoek bent naar een baan voor de komende jaren: bij ons ben je aan het juiste adres!