Direct solliciteren
Het uitzendbureau in Eck en Wiel wat jou aan werk helpt

Een uitzendbureau in Eck & Wiel is de ideale manier om een baan te vinden in de omgeving van Eck en Wiel. Bij Verdo Werkt denken we met je mee en bekijken we in welke baan jij je thuis voelt. Met ons uitzendbureau in Eck & Wiel zorgen we ervoor dat jij op een plek komt waar je het naar je zin hebt. Tevreden werknemers leveren goed werk. En daar wordt iedereen blij van. Zoek je dus een baan in Eck & Wiel of omgeving? Dan is ons uitzendbureau jouw ideale start.

Veel verschillende vacatures bij het uitzendbureau in Eck en Wiel

Bij Verdo Werkt hebben we altijd werk voor aanpakkers. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende leuke banen bij uiteenlopende bedrijven. Zo zorgen we voor de perfecte match. We willen er natuurlijk voor zorgen dat deze match zo goed blijft. Daarom helpen we onze uitzendkrachten zich verder te ontwikkelen. Je krijgt van ons cursusmogelijkheden om jouw talenten nog verder vorm te geven en te ontdekken. Je kunt in verschillende sectoren aan de slag. Zo kun je ontdekken wat voor werk in Eck en Wiel het beste bij jou past. Kijk zelf in wat voor functie jij het meeste plezier hebt.

Als we de goede plek hebben gevonden, gaan we voor een vast contract. 65% van onze uitzendkrachten krijgt een vast contract. We zijn jouw springplank naar een goede baan, een fijn salaris en een vast contract.

Bepaal zelf hoelang je aan de slag gaat

Ben je op zoek naar een goede besteding van je tussenjaar? Of wil je graag ergens vast aan de slag? Wij zijn het uitzendbureau in Eck & Wiel waar jij bepaalt waar en wanneer je werkt. Flexibel of vast aan het werk? Jij bent aan zet. Ben je dus voor langere of minder lange tijd op zoek naar werk, neem dan contact met ons op. We zoeken samen naar de baan die bij jou past in een branche waar jij het naar je zin hebt.

Ervaringen met het werken via een uitzendbureau

Veel mensen zijn wat sceptisch over werken voor een uitzendbureau. Ze gaan liever ergens vast in dienst en denken niet dat de werknemers veel te zeggen hebben bij een uitzendbureau. Bij Verdo Werkt, het uitzendbureau in Eck en Wiel, gaat dit op een andere manier. Niet alleen de wensen van de werkgever, maar ook de wensen van de werknemer zijn voor ons belangrijk. Samen ontdekken we wat je zoekt in je werk en wat maakt dat jij na een werkdag tevreden terug kijkt op je dag. Wij gaan voor de juiste match, zowel voor werkgever als werknemer.

Dichtbij huis werken met ons uitzendbureau in Eck en Wiel

Een lange reistijd naar je werk kan je werkplezier behoorlijk beïnvloeden. Als je dagelijks twee uur moet reizen, gaat dit ten koste van je vrije tijd. Bij ons uitzendbureau in Eck en Wiel hebben we veel vacatures in de directe omgeving van Eck en Wiel. Daarom zijn veel van onze vacatures dus lekker dichtbij. Zo doe je werk wat je leuk vindt en verlies je geen vrije tijd aan reistijd. Naast een baan in de buurt, bieden we ook een goed salaris en een aantrekkelijke pensioensregeling. Wanneer neem jij contact met ons op?


Direct contact opnemen Bekijk alle vacatures

Waarom Verdo?

 • Flexibele werktijden
 • Afwisselend werk
 • Eén vast aanspreekpunt
 • Gemotiveerde collega’s
 • Goed salaris
 • Snelle loonbetaling
 • Kans op een vast contract
 • Aantrekkelijke pensioensregeling

  Voornaam

  Telefoonnummer

  CV

  Achternaam

  Emailadres

  Waar word jij blij van? Laat het ons weten!