Direct solliciteren
Vind jouw ideale werk in Zutphen bij Verdo Werkt

Verdo Werkt: Leuk werk in Zutphen

Een breed aanbod aan werk in Zutphen, dat vind je bij Verdo Werkt. Vanuit ons kantoor in Arnhem maken wij dagelijks de perfecte matches tussen werkgever en werknemer. Wij zorgen ervoor dat iedereen op de juiste plek zit. Wij houden van een persoonlijke aanpak en gaan graag met jou in gesprek. Zo komen wij er achter wat jouw talenten en interesses zijn. Dan kunnen wij direct aan de slag met het vinden van jouw nieuwe werk in Zutphen. Dankzij ons brede netwerk staan er namelijk genoeg vacatures open. Heb jij onze vacatures in Zutphen al bekeken? Wie weet zit jouw droombaan er wel tussen!

Begin aan een nieuwe uitdaging in Zutphen

Misschien heb je het niet meer zo naar je zin op je huidige werk, zijn er geen doorgroeimogelijkheden of ben je gewoon toe aan een nieuwe uitdaging. Wat de reden ook is om op zoek te gaan naar een nieuwe baan, bij Verdo Werkt ben je altijd welkom voor een gesprek. Dankzij ons brede netwerk hebben wij diverse vacatures in verschillende branches. Een van onze kantoren zit in Arnhem, waardoor wij ook genoeg leuk werk in Zutphen voor jou beschikbaar hebben. Wil jij graag dicht bij huis aan de slag? Solliciteer dan snel op jouw favoriete vacature of stuur een open sollicitatie.

De voordelen van werken via een uitzendbureau

Ben je nog aan het twijfelen om te werken bij een uitzendbureau? Nergens voor nodig! Er hangen genoeg voordelen aan het werken bij een uitzendbureau. Ten eerste bepaal je zelf hoeveel je aan de slag wilt gaan. Zoek je alleen werk in de vakantie of wil je fulltime aan het werk? Jij zegt het en wij zoeken de juiste match om te werken in Zutphen. Daarnaast kan je precies uitzoeken welk werk bij jou past. Ligt het werk in de ene branche je niet helemaal? Dan vinden wij werk in een andere branche die wel bij jou past. Dankzij ons brede netwerk hebben wij ook leuke vacatures in Zutphen. Neem gerust eens een kijkje.

Bepaal zelf hoelang je aan de slag gaat

Ben je op zoek naar een goede besteding van je tussenjaar? Of wil je graag ergens vast aan de slag? Wij zijn het uitzendbureau in Zutphen waar jij bepaalt waar en wanneer je werkt. Flexibel of vast aan het werk? Jij bent aan zet. Ben je dus voor langere of minder lange tijd op zoek naar werk, neem dan contact met ons op. We zoeken samen naar de baan die bij jou past in een branche waar jij het naar je zin hebt. Zo zorgen we voor de perfecte match tussen jou en je werkgever.

Begin volgende week nog bij jou nieuwe werk in Zutphen

Kan je niet wachten om te gaan werken in Zutphen? Dat begrijpen wij bij Verdo als geen ander! Heb je al een leuke vacature gezien? Solliciteer dan direct en wie weet stap jij volgende week al op de fiets naar je nieuwe baan. Ben je nog niet de juiste vacature tegengekomen? Maak je geen zorgen. Ons team van specialisten weet precies hoe ze jou verder kunnen helpen. Kom gerust eens bij ons langs in Arnhem voor een bakkie koffie en een kennismakingsgesprek. Zo weten wij goed wat het beste bij jou past. Wanneer zien we jou verschijnen?


Direct contact opnemen Bekijk alle vacatures

Waarom Verdo?

 • Flexibele werktijden
 • Afwisselend werk
 • Eén vast aanspreekpunt
 • Gemotiveerde collega’s
 • Goed salaris
 • Snelle loonbetaling
 • Kans op een vast contract
 • Aantrekkelijke pensioensregeling

  Voornaam

  Telefoonnummer

  CV

  Achternaam

  Emailadres

  Waar word jij blij van? Laat het ons weten!