Direct solliciteren

Bij Verdo Werkt bepaal je zelf hoeveel je werkt. Wil je graag fulltime aan de slag met kans op een vast contract? Of wil je wat bijverdienen door in je vakantie te gaan werken? Bij ons uitzendbureau in Gorinchem denken we graag met je mee en zijn we erg flexibel. Je hebt één vast aanspreekpunt, bij wie je altijd terecht kan. Bij elke vraag kan je aankloppen, wij helpen je graag! Door onze lokale aanpak kom je lekker dicht bij huis te werken. Geen lange reistijd, wat ten koste gaat van je vrije tijd. Bij Verdo Werkt hebben we een divers aanbod aan werk in Gorinchem. Neem snel een kijkje en solliciteer direct op jouw favoriete vacature!

Over ons

Heb jij onze vacatures in Gorinchem en omgeving al gezien? Vanuit onze vestiging in Renswoude maken onze specialisten dagelijks matches tussen medewerkers en werkgevers in Gorinchem. Dit doen we al sinds 2009 met veel plezier. Door middel van onze vele opdrachtgevers in de regio, hebben we een groot aanbod aan vacatures in verschillende branches. Een baan vinden bij jouw in de buurt is voor ons dus geen probleem! Samen zorgen we ervoor dat jij terecht komt bij een baan waar jij helemaal op je plek zit. Doordat wij luisteren naar wensen van de medewerkers, maken we in 75% van de gevallen in één keer de juiste match.

Solliciteer en ontdek de voordelen van Verdo Werkt

Bij Verdo Werkt profiteer je van verschillende voordelen. Doordat we naar jouw wensen luisteren tijdens het zoeken van geschikt werk in Gorinchem, maken we vaak in één keer de juiste match. Wanneer je via ons aan de slag gaat zorgen we voor een goed salaris en de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen. Dit is mogelijk door het doen van een cursus of het volgen van een opleiding. Op deze manier kan je aan de slag met een functie die jij écht leuk vindt. 

Werk in Gorinchem: lekker dichtbij huis

Uitzendbureau Verdo Werkt is gevestigd in Renswoude en is actief in de wijde omgeving. Zo hebben wij ook veel leuke vacatures in Gorinchem. Dankzij ons brede netwerk in deze regio kan je bij ons terecht voor een baan rond jouw woonplaats. Eén van de voordelen van werken in Gorinchem is natuurlijk de korte reistijd. Je werkt lekker dichtbij huis, waardoor je geen uren hoeft te reizen. Je stapt op je fiets naar huis om direct te genieten van je vrije tijd. Woon je toch iets verder weg, maar heb je geen eigen vervoer? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een auto van de zaak. Samen kijken we graag naar alle oplossingen en mogelijkheden, zodat jij snel aan de slag kunt gaan! Wil jij bijvoorbeeld meewerken aan de bouw van nieuwbouwproject Hoog Dalem? Bekijk dan eens onze vacatures in de branche Bouw. Of zorg jij er liever voor dat Gorinchem er netjes bij ligt? Neem dan eens een kijkje in de branche Groen. Ontdek welke baan het beste bij jou past!

Neem contact op en ga aan het werk in Gorinchem

Kan jij niet wachten om aan de slag te gaan met een nieuwe baan die helemaal bij jou past? Bekijk snel ons aanbod vacatures in Gorinchem. Stuur je CV naar cv@verdowerkt.nl of bel naar 0318 – 57 65 02. Liever langskomen op kantoor? Ook dat is mogelijk. Maak een afspraak om langs te komen op ons kantoor in Renswoude. Dan maken we even kennis onder het genot van een bak koffie of een koud biertje. Wanneer kom jij bij ons langs?


Direct contact opnemen Bekijk alle vacatures

Waarom Verdo?

 • Flexibele werktijden
 • Afwisselend werk
 • Eén vast aanspreekpunt
 • Gemotiveerde collega’s
 • Goed salaris
 • Snelle loonbetaling
 • Kans op een vast contract
 • Aantrekkelijke pensioensregeling

  Voornaam

  Telefoonnummer

  CV

  Achternaam

  Emailadres

  Waar word jij blij van? Laat het ons weten!