Direct solliciteren
Volop werk in Bennekom bij Verdo Werkt

Ben  jij op zoek naar leuk werk in Bennekom en omgeving al gezien? Vanuit onze vestiging in Renswoude maken onze specialisten dagelijks matches tussen medewerkers en werkgevers in Bennekom. Dit doen we al sinds 2009 met veel plezier. Door middel van onze vele opdrachtgevers in de regio, hebben we een groot aanbod aan vacatures in verschillende branches. Een baan vinden bij jouw in de buurt is voor ons dus geen probleem! Samen zorgen we ervoor dat jij terecht komt bij een baan waar jij helemaal op je plek zit. Doordat wij luisteren naar wensen van de medewerkers, maken we in 75% van de gevallen in één keer de juiste match.

Op zoek naar leuk werk in Bennekom?

Bij Verdo Werkt kunnen we jou helpen aan een leuke nieuwe uitdaging in de omgeving van Bennekom. Door ons grote netwerk vinden we makkelijk een baan die bij jou past én die bij jou in de buurt is. Wil jij meehelpen om de tuin van kasteel Hoekelum zo netjes mogelijk te houden? Misschien is onze vacature hovenier dan wel van voor jou! Heb je nog geen vacature gezien die je aanspreekt? Neem toch even contact met ons op, dan kijken we met je mee om toch een leuke vacature in Bennekom voor je te vinden. Onze specialisten staan voor je klaar!

Verdo Werkt: profiteer van de voordelen

Bij Verdo Werkt kan je profiteren van de volgende voordelen: een goed salaris, de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en een goede pensioenregeling. Daarnaast hebben wij een persoonlijke aanpak waardoor je je eigen contactpersoon krijgt en altijd weet bij wie je terecht kan voor vragen. Wanneer je wil doorgroeien naar een andere of hogere functie, maken we dit mogelijk door je een cursus of opleiding te laten volgen. Daardoor is er altijd wel leuke vacature in Bennekom voor je te vinden. En heb je een vraag? Dan kan je altijd terecht bij een van onze specialisten.

Werk in Bennekom vinden via Verdo

Een nieuwe baan vinden ging nog nooit zo soepel! Wanneer je bij Verdo Werkt solliciteert nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen. In dit gesprek bespreken we jouw wensen en hopen we werk in Bennekom te vinden die helemaal bij jou past. Hebben we deze gevonden? Dan kan je vaak binnen een week al aan de slag. Dus zoek je snel een baan met de juiste voorwaarden bij jou in de buurt? Wacht niet te lang met solliciteren!

Wil jij aan de slag? Neem contact met ons op!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om te werken in Bennekom via Verdo Werkt? Dat is mooi, want wij kunnen er in de meeste gevallen voor zorgen dat jij volgende week al aan de slag kunt op een nieuwe werkplek. Solliciteer door je cv te sturen naar cv@verdowerkt.nl. Natuurlijk kan je ook direct contact met ons opnemen of langskomen bij ons op kantoor in Renswoude.  Samen zoeken we uit welke baan jou op het lijf geschreven is. Wanneer ga jij aan de slag bij je nieuwe werk in Bennekom?


Direct contact opnemen Bekijk alle vacatures

Waarom Verdo?

 • Flexibele werktijden
 • Afwisselend werk
 • Eén vast aanspreekpunt
 • Gemotiveerde collega’s
 • Goed salaris
 • Snelle loonbetaling
 • Kans op een vast contract
 • Aantrekkelijke pensioensregeling

  Voornaam

  Telefoonnummer

  CV

  Achternaam

  Emailadres

  Waar word jij blij van? Laat het ons weten!