Solliciteren

Vakantiebaan of vakantiewerk nodig? Ook dat kunnen we bij Verdo Werkt voor je regelen. Van magazijnmedewerker tot tentenbouwer: samen kijken we waar jij het naar je zin hebt EN goed geld kunt verdienen.

Vakantiewerk in Scherpenzeel, Woudenberg, Renswoude en meer

Je bent klaar met school, hebt je examens gehaald of bent om een andere reden op zoek naar werk in de vakantie. Wij denken gratis en vrijblijvend met je mee. We kennen veel bedrijven in de omgeving, dus de kans is groot dat we ook voor jou een leuke vakantiebaan vinden. 

Hoe oud moet je zijn voor vakantiewerk?

Wij hebben vakantiewerk voor iedereen vanaf 15 jaar. 

Wat verdient vakantiewerk?

Dat hangt af van het soort werk en hoe oud je bent. Maar we zorgen er sowieso voor dat jij altijd boven het minimumloon zit. 

Wat kan ik voor vakantiewerk doen?

Doordat we veel bedrijven in de regio kennen is er veel werk. Magazijnwerk, (slaap)tenten op festivals bouwen, een montageteam assisteren, bestellingen inpakken, bouwplaatsen opruimen en nog veel en veel meer. 

Vanaf wanneer kan ik vakantiewerk doen?

Vanaf april hebben we al werk, dus ook voor de meivakantie of tijdens de corona-periode hebben wij werk voor je. Je kunt bij ons lekker geld verdienen. Je kunt in de zomer wel gewoon vrij nemen. Kun je daarna het geld wat je hebt opgemaakt weer aanvullen. 

Waarom vakantiewerk via Verdo Werkt?

Het belangrijkste? Het scheelt je een hoop tijd, zoeken en geld! Als je bij ons solliciteert gaan we graag met je in gesprek. Samen kijken we wat voor werk bij jou en de periode dat je wil werken past. Wij gaan dan voor jou kijken naar die leuke vakantiebaan. 

De voordelen op een rijtje:

  • Een vast aanspreekpunt
  • Afwisselend werk op 1 plek
  • Flexibele werktijden
  • Altijd meer verdienen dan het minimumloon

Wil jij een van onze banen voor de zomer? 

Wil jij deze zomer geld verdienen? Klik dan op de groene knop, bel 0318-576 502, app 06 28 71 28 10 of wandel eens binnen op kantoor

Urenregistratie

0318-576502

06-28712810

info@verdowerkt.nl