Direct solliciteren
Uitzendbureau Maarn helpt je aan een nieuwe uitdaging

Werk vinden in Maarn was nog nooit zo makkelijk. Met ons uitzendbureau in Maarn vinden we een baan die bij jou past én die lekker dichtbij huis is. Werk jij graag in de buitenlucht? Misschien is onze vacature hovenier of stratenmaker dan wel wat voor jou. Zoek je een baan in de techniek? Misschien is de vacature elektromonteur dan wel wat voor jou. Door ons uiteenlopende aanbod zit er altijd wel een vacature in Maarn bij die bij jou past. Kortom, genoeg mogelijkheden om jouw nieuwe baan bij Verdo te vinden!

Ontdek de voordelen van Verdo Werkt

Ons uitzendbureau in Maarn ‘Verdo Werkt’ brengt zeker een aantal voordelen met zich mee. Bij Verdo Werkt zorgen we voor een gepast salaris, een goede pensioenregeling en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Bij Verdo Werkt kan je doorgroeien door een cursus of opleiding te volgen. Deze voordelen en ons grote netwerk zorgen ervoor dat we een baan vinden die echt bij jou past. Wanneer je bij Verdo Werkt solliciteert, kan je vaak binnen een week aan de slag. Solliciteer nu en ontdek zelf de voordelen van Verdo Werkt!

Kom langs bij uitzendbureau Maarn

Bij Verdo Werkt kiezen wij voor een persoonlijke aanpak. Bij ons ben je geen nummertje. We leren je graag kennen tijdens een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor. Hierbij kijken we of je geschikt bent voor de vacature waar jij op hebt gesolliciteerd. Misschien is er nog wel een vacature waar je nog niet over hebt nagedacht. Weet je nog helemaal niet waar je naar op zoek bent? Ook dan ben je van harte welkom! Samen kijken we naar jouw talenten en interesses. Zo zorgen wij ervoor dat jij aan de slag kunt bij een baan die bij jou past. Er zit zeker wat tussen bij onze vacatures in Maarn.

Wij luisteren naar jouw wensen

Sommige mensen gaan liever ergens vast in dienst en denken niet dat de werknemers veel te zeggen hebben bij een uitzendbureau. Bij Verdo Werkt, het uitzendbureau in Maarn, gaat dit op een andere manier. Niet alleen de wensen van de werkgever, maar ook de wensen van de werknemer zijn voor ons belangrijk. Samen ontdekken we wat je zoekt in je werk en zorgen we ervoor dat jij na een werkdag tevreden terugkijkt op je dag. Heb je het ergens niet naar je zin? Dan zoeken we verder naar een andere plek. Wij gaan voor de juiste match, zowel voor werkgever als werknemer.

Solliciteer vandaag nog op jouw favoriete vacature in Maarn

Heb jij een leuke vacature gezien in Maarn of omgeving? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Heb je nog geen leuke vacature in Maarn gezien maar wil je wel aan de slag? Dan willen we je vragen alsnog contact met ons op te nemen door je gegevens achter te laten. Samen kijken we met je naar de mogelijkheden om toch een baan te vinden die bij jou past. Onze specialisten nemen zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen.

 


Direct contact opnemen Bekijk alle vacatures

Waarom Verdo?

 • Flexibele werktijden
 • Afwisselend werk
 • Eén vast aanspreekpunt
 • Gemotiveerde collega’s
 • Goed salaris
 • Snelle loonbetaling
 • Kans op een vast contract
 • Aantrekkelijke pensioensregeling

  Voornaam

  Telefoonnummer

  CV

  Achternaam

  Emailadres

  Waar word jij blij van? Laat het ons weten!