Open sollicitatie
Uitzendbureau in de buurt van Ede

Op zoek naar een leuke baan dichtbij huis? Ga aan de slag bij Verdo Werkt, hét uitzendbureau in de buurt van Ede. Ons kantoor is gevestigd in Renswoude en wij hebben een breed netwerk in regio Ede. Zo weten wij zeker dat jij op de goede plek terecht komt. Bij Verdo Werkt vinden we gemakkelijk een baan die past bij jouw talenten en wensen. Ben je al ervaren en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Of kom je net kijken en ben je benieuwd wat jouw mogelijkheden zijn? Verdo Werkt is het juiste adres. Wij helpen je zo snel mogelijk aan een nieuwe baan. Zo kan jij direct aan de slag!

Jouw persoonlijke uitzendbureau in de buurt van Ede

Heb jij al helemaal in gedachten wat voor werk je wilt gaan doen? Het voordeel van werken via een uitzendbureau is dat je verschillende beroepen voor een bepaalde periode kan uitproberen. Zo weten wij zeker dat jij terecht komt in een bedrijf, waar jij helemaal op je plek zit. Van tevoren gaan wij persoonlijk met jou in gesprek om erachter te komen wat jij leuk vindt. Samen kijken we naar wat het beste bij jou past. Bij Verdo Werkt heb je één vast aanspreekpunt, die voor jou aan de slag gaat. Soms komen we op verrassende uitkomsten, waar jij onverwacht je droombaan vindt!

Aan de slag in jouw favoriete branche

Dankzij ons brede netwerk in regio Ede hebben wij veel vacatures in verschillende branches. Heb jij groene vingers en ben je graag buiten aan de slag? Neem dan eens een kijkje bij onze vacatures in de groen branche. Zit je liever achter de computer? Bekijk dan onze kantoor vacatures. Daarnaast hebben wij ook nog diverse vacatures in de bouw, productie, logistiek of onze andere branches. Kies de branche die het best bij jou past en vind jouw favoriete vacature. Ga je aan de slag bij ons uitzendbureau in de buurt van Ede? Dan weet je zeker dat je goed terecht komt.

Werken in de vakantie of een tussenjaar

Wij helpen graag iedereen op weg naar een vaste baan. Ben jij daarentegen op zoek naar tijdelijk werk? Ook dan ben je bij Verdo Werkt aan het juiste adres. Ons uitzendbureau in de buurt van Ede is de ideale plek om bijvoorbeeld jouw vakantie of tussenjaar door te brengen. Wil je jezelf graag ontwikkelen en een kijkje nemen bij verschillende branches? Of wil je gewoon je spaarrekening aanvullen? Wij helpen je graag! Ga snel aan de slag bij een leuke baan, dichtbij huis.

Direct aan het werk bij ons uitzendbureau in de buurt van Ede

Wil jij ook snel aan het werk met een nieuwe baan via een uitzendbureau in de buurt van Ede? Bij de meeste werkgevers kan je al binnen één week aan de slag! Op onze website solliciteer je gemakkelijk op jouw nieuwe baan. Je kan natuurlijk ook gewoon contact met ons opnemen. Wij gaan graag met je in gesprek. Wanneer zet jij de volgende stap voor een nieuwe uitdaging?


Direct contact opnemen Bekijk alle vacatures

Waarom Verdo?

 • Flexibele werktijden
 • Afwisselend werk
 • Eén vast aanspreekpunt
 • Gemotiveerde collega’s
 • Goed salaris
 • Snelle loonbetaling
 • Kans op een vast contract
 • Aantrekkelijke pensioensregeling

  Voornaam

  Telefoonnummer

  CV

  Achternaam

  Emailadres

  Waar word jij blij van? Laat het ons weten!