Open sollicitatie

Verdo Werkt > Succesverhalen > Rob Dirksen

Rob Dirksen

Het verhaal van Rob is een bijzonder verhaal. Wij hebben namelijk niet alleen Rob een mooie plaatsing kunnen aanbieden, hij leerde ons ook nog eens een wijze les! In november 2020 kwam hij naar aanleiding van een vacature bij ons terecht. In eerste instantie liep het contact voor niet zoals verwacht: door miscommunicatie werd hij naar aanleiding van zijn sollicitatie niet teruggebeld, wat frustratie opleverde. Rob bedacht iets waardoor hij zeker wist dat wij zouden reageren: het plaatsen van een negatieve review…

Van negatieve review naar succesvolle sollicitatie

Rob kreeg gelijk: door de negatieve review werd team Verdo gelijk op scherp gezet. Na een korte rondvraag bleek de sollicitatie inderdaad weg te zijn gevallen, waardoor wij hem inderdaad waren vergeten. Michael kende Rob doordat zij in het verleden hadden samengewerkt en nam naar aanleiding van de review het contact over. Hij nodigde hem uit op kantoor om deze situatie eens goed te bespreken. Dat bleek een goede keuze! Rob gaf aan waar het mis was gegaan en gaf ons een tweede kans. Michael kon hem gelijk een goede kans aanbieden: partnerbedrijf Outstanding was op zoek naar een voorman voor in het magazijn. Een functie die precies paste bij zijn eisenpakket!

Aan de slag bij Outstanding: een gezellige werkplek

Na een aantal keer heen en weer bellen was het rond: Rob kon ontslag nemen op zijn oude werk en daarna beginnen bij Outstanding. Ondertussen is Rob ruim een maand aan het werk bij Outstanding en heeft hij met succes zijn proefperiode afgerond. Hij heeft een mooi contract gekregen en kan zijn carrière dus voortzetten bij Outstanding.

Ook Rob is erg tevreden met zijn nieuwe baan: “Ik heb het hier enorm naar m’n zin. In het magazijn en op kantoor hangt een informele sfeer, dus af een toe een geintje of even lekker meezingen als er een leuk liedje op de radio is, is geen probleem. Dat vind ik erg fijn. Ik ben dan misschien wel één van de oudere krachten hier, maar zo voelt het absoluut niet. Iedereen hier is gemotiveerd en gezellig om mee om te gaan. Het enige wat ik merk is dat ik af en toe wat moet wennen als ik met nieuwe systemen op de computer moet werken. Ach, als dat het enige is.. Hier zit ik op m’n plek!

Wil jij ook een boost geven aan je carrière?

Wij helpen je graag! Het succesverhaal van Rob heeft laten zien hoe belangrijk het is om goed te communiceren. Dit succes hadden we namelijk niet willen missen! Wij nemen deze ervaring ter harte en blijven ons dagelijks inzetten om mensen en bedrijven zo goed mogelijk te helpen. Ben jij benieuwd of we iets voor je kunnen betekenen? Solliciteer dan op een van onze vacatures of bel rechtstreeks naar 0318-576502. Zo helpen we je graag verder! Benieuwd naar andere verhalen van mensen die je zij voorgegaan? Lees hier verder.


Pak nu je kans!