Solliciteren

Verdo Werkt > Succesverhalen > Succesverhaal Victor Goossens

Succesverhaal Victor Goossens

Victor kwam in januari 2020 via een vriend bij ons terecht. “Een vriend van mij werkte toentertijd ook bij Verdo Werkt. We kwamen elkaar toen een keer tegen terwijl hij in een auto van Verdo Werkt reed. Zo begon het eigenlijk. Toen heb ik gesolliciteerd en ging ik in gesprek met Nick.” Lees hier het volledige succesverhaal van Victor.

Van productiemedewerker naar commercieel medewerker binnendienst

Victor had oorspronkelijk op een hele andere functie gesolliciteerd dan waar hij uiteindelijk terecht is gekomen. “Na het gesprek met Nick werd er al snel wat voor me gevonden waardoor ik kon starten bij Degalux als productiemedewerker.” Enige tijd daarna ging Victor als chauffeur aan de slag: “Degene die eerst als chauffeur werkte viel uit, waardoor mij werd gevraagd of ik niet wilde doorgroeien en wilde starten als chauffeur. Dit ben ik blijven doen tot 2021. Toen werd het tijd om te praten over een nieuwe stap. Toen werd mij aangeboden om te beginnen als commercieel medewerker binnendienst. Dat leek me hartstikke leuk en daar ben ik nu mee begonnen!”

Het succesverhaal van Victor: een vaste baan

Victor was in eerste instantie niet op zoek naar een baan voor onbepaalde tijd: “Eerst had ik gesolliciteerd zodat ik een jaar kon werken in mijn tussenjaar. Ik was namelijk van plan om weer te gaan studeren. Uiteindelijk werd me zo’n goede functie met veel ontwikkelmogelijkheden aangeboden dat ik heb besloten om niet meer te gaan studeren. Nu ben ik dus van plan om me binnen deze functie verder te gaan ontwikkelen. Ik heb het hier goed naar m’n zin en ik heb gezellige collega’s.”

Goed contact wanneer nodig

Op de vraag wie Victor wilde bedanken kregen we een stellig antwoord: “Björn en Nick! Björn heeft ervoor gezorgd dat ik bij Verdo Werkt terecht kwam en Nick heeft ervoor gezorgd dat ik op de juiste plek terecht kwam. Doordat alles heel soepel verliep hadden we niet heel veel contact nodig maar de keren dat we elkaar spraken ging dat ook heel soepel en informeel.

Wil jij ook een leuke functie met veel mogelijkheden?

Dan vragen we je om je reactie achter te laten! Het verhaal van Victor laat zien dat er altijd veel opties zijn om aan de slag te gaan. Misschien heb je over een jaar ook een vast contract en een mooie functie waar je je kan blijven ontwikkelen! Door contact met ons op te nemen kijken we met jouw wensen en eisen naar de juiste mogelijkheden. Bel naar ons kantoor op 0318 576 502, neem contact op met Nick, Michael of Gertjan of mail naar cv@verdowerkt.nl. We zien je graag verschijnen!


Pak nu je kans!