Solliciteren

Verdo Werkt > Succesverhalen > Succesverhaal Patrick Wagensveld

Succesverhaal Patrick Wagensveld

Patrick kwam in januari 2020 via een online sollicitatie bij Verdo Werkt terecht. “Ik had gesolliciteerd via een vacature die online stond. Dit was via Indeed en volgens mij had ik toen gesolliciteerd voor de vacature van magazijnmedewerker. Dat ging allemaal heel snel. Voor ik het wist had ik een reactie en mocht ik op gesprek komen.” Lees hier het succesverhaal van Patrick.

Het succesverhaal van Patrick: aan de slag

De vacature waar Patrick op had gesolliciteerd was een vacature voor magazijnmedewerker. Tijdens het gesprek gingen Matthijs en Patrick samen na welke functie het beste bij Patrick zou passen. Uiteindelijk is Patrick bij de Eerste Barneveldse Houthandel aan slag gegaan. Hier heeft Patrick een afwisselende baan: “de dagen gaan snel voorbij, ik loop overal een beetje. In het magazijn en bij de verkoop. Ook werk ik met gezellige en jonge collega’s. Dat maakt het een leuke baan.”

“Wie ik wil bedanken? Ik denk toch mezelf wel een beetje voor het harde werk. Ik hou ervan om gewoon lekker door te werken. Dat heeft me toch wel gebracht waar ik nu ben.”

Goede tussenstap

En in de toekomst? Daar heeft Patrick nog een hoop ambities. “Ik volg op dit moment naast mijn werk ook een cursus Havo Wiskunde. Het lijkt me namelijk leuk om uiteindelijk wiskunde docent te worden. Ik weet nog niet helemaal hoe snel dit gaat lukken en of ik het uiteindelijk ook echt ga doen, maar ik vind het in ieder geval interessant. Mocht het me uiteindelijk wel lukken, dan is deze baan wel een heel goede tussenstap. Ik heb het hier namelijk ook gewoon heel goed naar m’n zin.”

Ook zo’n tussenstap als Patrick maken?

Laat dan je reactie, het liefste inclusief cv achter! Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Samen met jou gaan we dan op zoek naar een baan die geschikt is als tussenstap of juist voor langere tijd. Wij zijn tevreden als jij net zoals Patrick ook veel plezier hebt in je werk! Bel naar ons kantoor op 0318 576 502, mail naar cv@verdowerkt.nl of neem rechtstreeks contact op met Nick, Gertjan of Michael. Je kunt ook aan de hand van een geschikte vacature reageren. Tot snel!


Pak nu je kans!