Solliciteren

Verdo Werkt > Succesverhalen > Succesverhaal Gerhart Broere

Succesverhaal Gerhart Broere

Gerhart kwam in september 2020 door middel van een open sollicitatie bij Verdo Werkt terecht. Zijn doel? Een frisse, nieuwe uitdaging in de buitendienst. Bij Verdo Werkt geen probleem! Doordat wij verschillende mogelijkheden hebben om aan de slag te gaan konden wij hier zeker bij helpen. Benieuwd hoe Gerhart zijn carriére een nieuwe boost heeft gegeven? Lees dan hier het succesverhaal van Gerhart Broere.

Een nieuwe start: het succesverhaal van Gerhart

Tijdens zijn gesprek met Nick gaf Gerhart zijn doel gelijk aan: breder oriënteren in het werkveld door eens verder te kijken dan alleen de bouw. Door zijn kennis en ervaring in deze branche was Gerhart gelijk allround inzetbaar en waren er veel mogelijkheden om aan de slag te gaan. We zochten daarom ook samen met Gerhart naar een geschikte nieuwe baan. Hierbij kwamen we in overleg met Gerhart al snel uit bij een functie als belader bij Remondis. Een informele en gezellige werkplek waar veel mogelijkheden zijn om aan de slag te gaan!

De bouw, maar dan anders: tenten bouwen bij Outstanding

Hoewel Gerhart het erg naar zijn zin had bij Remondis en het leuk vond om eens in een andere branche te werken, gaf hij aan toch de wens te hebben om weer terug te gaan naar de bouw. Naar aanleiding van dit gesprek gingen we op zoek naar een leuke en uitdagende baan waar Gerhart zijn kennis en ervaring uit de bouw kon inzetten. Die bleek niet ver weg! Hij kon bij partnerbedrijf Outstanding aan de slag met het bouwen van tenten. Een afwisselende baan waardoor Gerhart ondertussen zelfs onze collega is geworden. Ook Gerhart ziet een mooie toekomst bij Outstanding voor zich: “ik zit hier op m’n plek. In de toekomst wil ik graag alle certificaten behalen die ik nodig heb voor mijn werk zodat ik me kan blijven ontwikkelen.”

Ben jij ook gemotiveerd door het succesverhaal van Gerhart?

Dat kunnen we ons voorstellen! Het succesverhaal van Gerhart laat zien dat je ook bij Verdo terecht kunt als je je binnen een andere branche wilt oriënteren. Heb je bepaalde wensen en eisen? We kijken naar jou als persoon en gaan samen met jou op zoek naar de juiste mogelijkheden om aan de slag te gaan. Stuur een open sollicitatie, bel naar ons kantoor op 0318 576 502 of mail naar cv@verdowerkt.nl. Wij zien je graag verschijnen en gaan voor jou aan de slag!


Pak nu je kans!