Solliciteren

Verdo Werkt > Succesverhalen > Matthijs Hubers

Matthijs Hubers

Van badmeester naar recruiter…

Matthijs Hubers (26) komt uit Scherpenzeel en kwam via Juliette (oud medewerker) in contact met Sven. Er volgde een leuk en positief gesprek en op 2 januari is Matthijs bij ons gestart als recruiter. Een mooie aanvulling op ons team! Van 2008 tot 2012 volgde Matthijs een sportopleiding bij het CIOS. Daarna is hij parttime aan de slag gegaan als badmeester bij zwembad de Octopus en volgde hij naast zijn werk een thuisstudie bedrijfseconomie, die hij in 2020 hoopt af te ronden.

‘Iemand helpen met het maken van de juiste keuze geeft mij enorm veel energie!’

Een compleet nieuwe uitdaging 
Matthijs slaat met zijn werk bij Verdo een compleet nieuwe weg in. Matthijs: ‘Ik heb jarenlang met veel plezier zwemles gegeven en mezelf goed ontwikkeld (voornamelijk op sociaal gebied), maar op een gegeven moment was ik toe aan een nieuwe uitdaging. En aan uitdaging is er geen gebrek bij Verdo! Ik heb het enorm naar mijn zin en ik werk in een leuk en gedreven team. Ik vind het leuk om werkgevers en werknemers met elkaar te verbinden en de juiste persoon op de juiste plek te plaatsen. Het gevoel dat ik iemand kan helpen met het maken van de juiste keuze geeft mij enorm veel energie!’

Matthijs heeft als doel om alle werkzaamheden die horen bij het vak als recruiter voor de zomervakantie goed te beheersen. Matthijs: ‘Ik ben al een eind op weg, maar er is nog heel veel te leren!’. Wij zijn erg blij met Matthijs in ons team en hopen nog heel lang succesvol samen te werken.

Wil jij voorkomen in ons volgende succesverhaal? Neem dan contact met ons op! Graag gaan we op zoek naar een baan die bij jou past..


Pak nu je kans!
Urenregistratie

0318-576502

06-28712810

info@verdowerkt.nl