Solliciteren

Verdo Werkt > Succesverhalen > Lian de Snoo-van Zon

Lian de Snoo-van Zon

Van kinderkleding naar recruitment
Lian steekt sinds september de Pothbrug over om bij Verdo Werkt aan de slag te gaan als Marketing- en Communicatiecoördinator. Na een tijd als freelance copywriter en als Content Marketeer voor een grote kinderkledingwebshop te hebben gewerkt was ze toe aan iets anders. Onder andere door de komst van haar zoon wilde ze haar werk anders indelen. En dat kon bij ons!

‘De informele sfeer en enthousiaste collega’s maken mijn werk extra leuk.’

Afwisseling en veelzijdig

Lian: ‘Na de komst van mijn zoon wilde ik iets anders qua werk, maar ik wilde wel een veelzijdige en afwisselende baan. Toen ik deze functie voorbij zag komen, heb ik gelijk gesolliciteerd. Na een leuk gesprek kon ik in september beginnen. En het bevalt me uitstekend. Niet alleen omdat ik mijn liefde voor taal en social media hier goed kwijt kan, maar ook de informele sfeer en enthousiaste collega’s maken mijn werk extra leuk.

Lian wil ervoor zorgen dat je ons nog vaker on- en offline gaat zien en dat jij in onze vacatures nog sneller leest of de baan iets voor jou is.  Wij zijn blij met de vrouw in ons mannenteam en hopen nog lang samen te werken.

Wil jij ook iets anders, maar weet je nog niet precies wat? Kom dan eens bij ons langs voor een gratis adviesgesprek. We kijken samen wat er bij je past, zodat ook jij met plezier naar je werk gaat. Bel of app met 0628712810!


Pak nu je kans!
Urenregistratie

0318-576502

06-28712810

info@verdowerkt.nl