Open sollicitatie

Gijs

Het verhaal van Gijs: omdat iedereen een tweede kans verdient!

In 2019 kregen we een sollicitatie via een jobcoach*, van Gijs. Hij kwam uit een nare situatie. Gijs had namelijk drie maanden in een PI gezeten en was vanuit een afkickkliniek bezig met het heropbouwen van zijn persoonlijke leven en carrière. Wij hielpen hem dus graag met het opbouwen van zijn carrière!

“Vanuit een lastige persoonlijke situatie, heb ik succesvol mijn carrière opnieuw opgebouwd.”

Buiten werken, met groen bezig zijn en kunstige dingen maken

Gijs kon terecht bij VIC Landscapes, waar hij als Assistent Hovenier verschillende werkzaamheden uitvoert: het opbouwen van steigers, het straten van parken en tuinen, gazon aanleggen verschillende timmerwerken. VIC Landscapes is daarbij een bedrijf met verschillende bijzondere opdrachtgevers, waardoor Gijs zich niet snel zal vervelen in zijn werk.

“Pas moesten we een bak maken op het water, voor vogels. Aankleding verzorgen voor kunstobjecten komt ook regelmatig voor, maar het leukste vind ik het maken van tuinen met een bijzonder thema.”

Een carrière opbouwen: het belangrijkste is dat je gemotiveerd bent!

Wij helpen je graag met het opbouwen van een mooie carrière, wat jouw situatie ook is. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op! Bel onze mensen in Renswoude of Arnhem. Je bent altijd welkom!

*Een jobcoach is iemand die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt helpt met versturen van een sollicitatie, het sollicitatiegesprek en zijn of haar nieuwe werk.


Pak nu je kans!