Solliciteren

Verdo Werkt > Succesverhalen > Gertjan Punt

Gertjan Punt

Gertjan heeft al 3,5 jaar gewerkt bij een uitzendorganisatie in de buurt. Hij was toe aan een nieuwe uitdaging. Zodoende kwam hij in gesprek met Sven. En Gertjan bleek een goede match met Verdo Werkt. Inmiddels is Gertjan bij ons begonnen en bevalt hem dat heel goed.

‘Het zat gelijk goed’

Gertjan Punt (25) komt uit Elst (Utrecht) en kwam via Nick in contact met Sven. Gertjan kende Nick nog van vroeger en hoorde hem vaak enthousiast vertellen over zijn werk. Reden genoeg om eens in gesprek te gaan met Sven. ‘Ik heb een heel leuk en goed gesprek gehad met Sven, eigenlijk voelde het vanaf de eerste kennismaking al goed’. Ook bij Verdo Werkt zijn we heel enthousiast over Gertjan, zodoende is hij per 1 september 2020 onze nieuwe collega.

Zelfde branche, nieuwe uitdaging

Gertjan kent de branche, maar gaat in ons bedrijf een nieuwe uitdaging aan. ‘Een groeiend bedrijf, waarbij ik verantwoordelijk ben voor mijn eigen branche. Ik hoop veel mensen te kunnen helpen aan een nieuwe leuke functie in de branches bouw en schilders. Ik heb er zin in!’

Wil jij ook een nieuwe uitdagende functie?

Een keer met Gertjan praten over een leuke baan in de bouw of als schilder? Je vindt hem op ons kantoor in Renswoude, mailt hem op gertjan@verdowerkt.nl of bel/app even met 06 34 333 888. Ook als je nog geen idee hebt wat je precies wilt, gaat hij graag met je in gesprek. Samen kijken van welke nieuwe baan jij gelukkig wordt!

 

 


Pak nu je kans!
Urenregistratie

0318-576502

06-28712810

info@verdowerkt.nl