Solliciteren

Erwin Alberti

Ken je het gevoel dat je toe bent aan iets nieuws? Erwin had dat ook en solliciteerde daarom bij Verdo. Hij werkte als pakketbezorger, maar ging voor een totaal andere functie, namelijk monteur. Toen hij op gesprek kwam, had Nick wat anders voor hem in petto. Met de ervaring die Erwin eerder had opgedaan zag Nick potentie in hem als magazijn chef bij Quint & v. Ginkel.

”We zaten vanaf het eerste moment op hetzelfde niveau!”

Geen slecht idee volgens Erwin, want daar liggen zijn roots. ‘Het gesprek liep gek genoeg echt gezellig. We zaten vanaf het eerste moment op hetzelfde niveau en die informele sfeer past bij mij. Wat vooral het verschil maakt met andere uitzendbureaus is de persoonlijke aanpak van Verdo, je bent geen nummer. Je kan altijd even binnenlopen of bellen om een praatje te maken en je hoeft niet dagenlang te wachten op antwoord op een simpele vraag’, aldus de zeer positieve Erwin. Wij zijn blij dat zowel de werkgever, zijn collega’s en Erwin de plaatsing zien als een schot in de roos!

Wil jij voorkomen in ons volgende succesverhaal? Neem dan contact met ons op! Graag gaan we op zoek naar een baan die bij jou past..


Pak nu je kans!
Urenregistratie

0318-576502

06-28712810

info@verdowerkt.nl