Direct solliciteren

Leerling elektromonteur – Enschede

€ 2.200 - 2.400 per maand
Binnen de elektrotechniek is steeds meer vraag naar goed opgeleide vakmensen, voor nu én in de toekomst. De sector is door ontwikkelingen volop in beweging, waardoor er in de komende jaren genoeg werk is! Het moment om een nieuwe weg in te slaan als elektromonteur is nu. Zet dus de stap en ga als leerling elektromonteur aan de slag!
Bekijk vacature
Ervaring als elektromonteur? Check. Ingeschreven bij de KvK? Check. Projectplanning en administratie op orde? Dat is nog een dingetje. En daar hoef je je niet voor te schamen, want veel zzp’ers in de bouw en techniek hebben moeite met het op orde houden van de administratie en de projecten. Draag je zorgen over administratie en projectplanning over aan ons, ga aan de slag als zzp elektromonteur bi
Bekijk vacature
(Productie)machines. Ze kunnen steeds meer, maar daardoor is er ook steeds meer kennis nodig om deze machines te kunnen bedienen. Deze opdrachtgever is daarom op zoek naar mensen zoals jij. Mensen die graag aan de slag willen gaan als operator, maar hier nog niet veel kennis en ervaring voor hebben. Pak die kans en ga aan de slag als junior operator!
Bekijk vacature

Eerste loodgieter – Enschede

€ 2.700 - 3.300 per maand
Het loodgietersvak, daar weet jij na een aantal jaren werkervaring en een afgeronde opleiding heel wat vanaf. Je kunt zelfstandig te werk gaat en weet zelfstandig eventuele problemen op te lossen. Tijd om verder te groeien in jouw carrière als loodgieter! Ga aan de slag als eerste loodgieter bij deze opdrachtgever uit Enschede. Lees snel verder.
Bekijk vacature