Direct solliciteren

Leerling elektromonteur – Enschede

€ 2.200 - 2.400 per maand
Binnen de elektrotechniek is steeds meer vraag naar goed opgeleide vakmensen, voor nu én in de toekomst. De sector is door ontwikkelingen volop in beweging, waardoor er in de komende jaren genoeg werk is! Het moment om een nieuwe weg in te slaan als elektromonteur is nu. Zet dus de stap en ga als leerling elektromonteur aan de slag!
Bekijk vacature
Ervaring als elektromonteur? Check. Ingeschreven bij de KvK? Check. Projectplanning en administratie op orde? Dat is nog een dingetje. En daar hoef je je niet voor te schamen, want veel zzp’ers in de bouw en techniek hebben moeite met het op orde houden van de administratie en de projecten. Draag je zorgen over administratie en projectplanning over aan ons, ga aan de slag als zzp elektromonteur bi
Bekijk vacature
(Productie)machines. Ze kunnen steeds meer, maar daardoor is er ook steeds meer kennis nodig om deze machines te kunnen bedienen. Deze opdrachtgever is daarom op zoek naar mensen zoals jij. Mensen die graag aan de slag willen gaan als operator, maar hier nog niet veel kennis en ervaring voor hebben. Pak die kans en ga aan de slag als junior operator!
Bekijk vacature

Eerste loodgieter – Enschede

€ 2.700 - 3.300 per maand
Het loodgietersvak, daar weet jij na een aantal jaren werkervaring en een afgeronde opleiding heel wat vanaf. Je kunt zelfstandig te werk gaat en weet zelfstandig eventuele problemen op te lossen. Tijd om verder te groeien in jouw carrière als loodgieter! Ga aan de slag als eerste loodgieter bij deze opdrachtgever uit Enschede. Lees snel verder.
Bekijk vacature

Leerling monteur zonnepanelen – Arnhem

€ 2.000 - 2.500 per maand
Ben jij net klaar met de middelbare school? Of heb je al wat meer levenservaring, maar wil je graag in de wereld van duurzame en zonne-energie aan de slag gaan? Ga aan de slag als leerling monteur zonnepanelen! Hier lees je alles wat je gaat doen binnen deze functie.
Bekijk vacature

Loodgieter – Doetinchem

€ 2.500 - 3.300 per maand
Loodgieters: we hebben ze hard nodig en daarom zoeken we jou! Daarom is het het mooiste als jij al wat verstand hebt van het loodgietersvak en misschien wel zelfstandig aan de slag kunt gaan, maar wanneer je dit nog niet hebt ben je ook welkom om te solliciteren. Ga aan de slag als loodgieter!
Bekijk vacature

Elektromonteur – Doetinchem

€ 2.400 - 3.200 per maand
Jij hebt kennis van elektrotechnische installaties en gaat zelfstandig aan het werk op projecten. Uitgeleerd? Dat ben jij als elektromonteur zeker nog niet. Jij weet ook dat dat helemaal nog niet kan in de technieksector, waar nieuwe ontwikkelingen het werk constant veranderen. Krijg jij energie van werk in de techniek, maar ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Lees verder!
Bekijk vacature

Leerling loodgieter – Doetinchem

€ 2.200 - 2.400 per maand
Dus, jij heb interesse in de installatietechniek en ziet het eventueel wel zitten om als loodgieter aan de slag te gaan. Hoe begin je dan? Simpel, op dezelfde manier als elke ervaren loodgieter is begonnen: als leerling loodgieter! Wanneer jij start als leerling loodgieter, wordt goede begeleiding en opleiding direct voor je geregeld. Zo ben jij over een aantal jaar die ervaren loodgieter/installa
Bekijk vacature

Leerling elektromonteur – Doetinchem

€ 2.200 - 2.400 per maand
Lijkt het jou wel wat om in de elektrotechniek gaan werken? Dit is je kans! Veel bedrijven zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die zin hebben om als leerling elektromonteur te gaan werken. In deze functie is dat een ideale combinatie van praktijk en theorie. Benieuwd wat jouw eerste projecten zijn? Lees verder!
Bekijk vacature