Direct solliciteren

Elektromonteur – Eindhoven

€ 2.400 - 3.200 per maand
Jij kunt (bijna) zelfstandig aan het werk in de elektrotechniek. Wie weet heb je al een opleiding MBO elektrotechniek afgerond of in ieder geval wat ervaring opgedaan in het werkveld. Of je uitgeleerd bent? Daar weet jij als elektromonteur direct antwoord op: nee. Deze sector verandert zoveel, dat jij weet dat je altijd aan het leren zult blijven. Dat maakt het werken in de elektrotechniek ook zo
Bekijk vacature

Loodgieter – Eindhoven

€ 2.500 - 3.300 per maand
Alle installaties die met water te maken hebben, hebben ook te maken met het loodgietersvak. Als loodgieter zorg jij ervoor dat deze installaties goed blijven werken. Belangrijk voor deze functie: je kunt zo goed als óf helemaal zelfstandig aan het werk. Jij bent klaar voor de volgende stap en wilt graag verder leren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder!
Bekijk vacature

Leerling loodgieter – Eindhoven

€ 2.200 - 2.400 per maand
Ben jij net klaar met de middelbare school of wil jij juist na heel wat jaren werken het roer omgooien en in een andere sector aan de slag gaan? Word leerling loodgieter bij een van onze opdrachtgevers in Eindhoven! Benieuwd waar jij allemaal mee aan de slag gaat? Check het hier.
Bekijk vacature

Leerling elektromonteur – Eindhoven

€ 2.200 - 2.400 per maand
Werken in de elektrotechniek, lijkt dat je wel wat? Als leerling elektromonteur leer jij alles over het installeren van elektrotechnische installaties. Een baan met veel afwisseling, want doordat er steeds meer ontwikkelingen bij komen blijven er altijd nieuwe uitdagingen over om aan te gaan. Benieuwd of deze vacature geschikt is voor jou? Je leest het hier!
Bekijk vacature

Eerste loodgieter – Eindhoven

€ 2.700 - 3.200 per maand
Een loodgieter met heel wat jaren ervaring: zo ben jij te omschrijven daarom ben je op zoek naar functie waarin je een volgende stap kan zetten, waar je je weer volop verder kunt ontwikkelen. Begrijpelijk! In zo’n situatie is het een mooie en goede keuze om als eerste loodgieter aan de slag te gaan. Wat jouw taken allemaal worden? Je leest het hier!
Bekijk vacature

Eerste elektromonteur – Eindhoven

€ 2.700 - 3.200 per maand
Jij bent een zelfstandig elektromonteur. Je hebt ondertussen al een aantal jaren ervaring in de praktijk en hebt ook al een afgeronde opleiding in de elektrotechniek. Kortom: jij bent klaar voor een volgende stap waar je weer volop uitgedaagd wordt. Herkenbaar? Dan is het werken als eerste elektromonteur iets voor jou! Lees hier!
Bekijk vacature

Zzp elektromonteur – Eindhoven

€ 35 - 45 per maand
Als zzp’er weet je als geen ander hoe druk het ondernemen soms kan zijn: overdag ben je bezig met het werk in de elektrotechniek, terwijl je savonds nog aan de slag moet gaan met het versturen van offertes, facturen en overige administratie. Dat kan best veel stress geven! Gelukkig is daar een tijdelijke of permanente oplossing voor als zzp elektromonteur. Lees snel verder!
Bekijk vacature