Direct solliciteren

Grondwerker

€ 2.200 - 2.900 per maand
Wil jij jouw steentje bijdragen aan de bestratingen in Nederland? Steek jij graag je handen uit de mouwen en weet jij van aanpakken? Voor onze leuke opdrachtgever zijn we op zoek naar een Grondwerker/Stratenmaker. Iets voor jou? Lees dan snel verder.
Bekijk vacature

Servicemonteur E

€ 2.500 - 3.500 per maand
Jij zorgt ervoor dat alle elektrotechnische installaties goed blijven werken. Hoe? Door de juiste inspecties, onderhoud en reparaties uit te voeren. Jij hebt kennis van elektrotechniek óf je wilt hier meer van leren. Ben jij klaar voor jouw volgende uitdaging als servicemonteur E? Lees snel verder en laat je reactie achter!
Bekijk vacature

Servicetechnicus W

€ 2.800 - 3.800 per maand
Verstand van installatietechniek, dat heb jij wel! Als servicetechnicus sta jij paraat om storingen op te lossen en onderhoud uit te voeren aan verschillende werktuigbouwkundige installaties. Elke storing of reparatie is anders en daarom heb jij een afwisselende baan. Benieuwd naar de functie? Lees meer!
Bekijk vacature

Engineer elektrotechniek

€ 3.500 - 4.500 per maand
Heb jij verstand van installatietechniek op MBO+/HBO niveau en wil jij graag een baan waarbij afwisseling en diversiteit centraal staan? Dan hebben we een leuke uitdaging voor jou: ga aan de slag als Engineer elektrotechniek! Benieuwd wat je allemaal gaat doen? Lees meer!
Bekijk vacature