Solliciteren
Als grondwerker is geen dag hetzelfde! Jouw baan bestaat uit veel verschillende werkzaamheden. Van het graven van geulen en sleuven tot het assisteren van de graafmachine: jij bent van alle markten thuis. Nieuwsgierig? Lees dan de hele vacature grondwerker.
Bekijk vacature
Wil jij graag werken met hout? Ben jij in staat vanuit een werktekening zelfstandig te bouwen? Ben jij op zoek naar leuke, afwisselende projecten op een vaste locatie die jij samen met gemotiveerde collega’s tot een goed einde brengt? Lees dan verder!
Bekijk vacature
Schep jij orde in de chaos? Dan ben jij wellicht de bouwopruimer die wij zoeken! Dankzij jou kunnen jouw collega's veilig en efficiënt doorwerken. Bekijk de hele vacature en solliciteer!
Bekijk vacature
Wil jij meewerken aan de mooiste en meest luxe jachten? Vanuit de werkplaats, aan boord van een van de jachten of op locatie: jij draait er je hand niet voor om. Van het repareren van luxe motorjachten tot het inmonteren van systemen aan boord van nieuwe boten. Lijkt dit jou wat? Wij zoeken een monteur jachtbouw!
Bekijk vacature
Zorg jij voor een mooie omgeving in jouw regio? Samen met een gedreven team ben je verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de openbare ruimte in een gemeente. Iets voor jou? Solliciteer direct!
Bekijk vacature
Kun jij een bouwplaats netjes en gestructureerd houden? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor deze vacature bouwopruimer zoeken we iemand overzicht houdt, binnenkomende materialen verdeelt en de andere vakmannen assisteert. Iets voor jou? Lees dan verder.
Bekijk vacature
Als bermmaaier ben je verantwoordelijk voor het maaien van bermen en het onderhoud van waterlopen. Met een klepelmaaier aan de maaiarm zorg je ervoor dat bermen, taluds en grachten er weer netjes bij staan. Daarnaast voer je herstelwerkzaamheden uit aan taluds van waterlopen en bouw je mee aan nieuwe constructies op en rondom de waterlopen.
Bekijk vacature
Ben jij die loodgieter of installatiemonteur die op zoek is naar meer uitdagende projecten? En lijkt het jou interessant om alles te leren over de installatietechniek achter zwembaden? Lees dan snel verder!
Bekijk vacature
Na klanten gelukkig maken, komt klanten gelukkig houden! En dat is waar jij komt kijken. Als servicemonteur ga jij bij klanten langs in het hele land om onderhoud te plegen aan jacuzzi's. Technisch én dienstverlenend bezig zijn en dan ook nog heel Nederland door crossen, niet gek toch? Klinkt dit als jouw droombaan? Neem snel contact met ons op!
Bekijk vacature
 
Urenregistratie

0318-576502

06-28712810

info@verdowerkt.nl