Solliciteren

ZZP loodgieter (32 tot 40 uur)

Gemiddeld € 40 bruto
Ben jij een ZZP loodgieter en wil jij graag minder zorgen over administratie en toekomstige projecten? Klinkt het tweewekelijks ontvangen van salaris jou als muziek in de oren? Dan ben je bij Verdo Werkt aan het juiste adres!
Bekijk vacature
Ben jij een ZZP elektromonteur en wil je graag minder zorgen over werk en administratie? Dan ben je bij Verdo Werkt aan het juiste adres. Benieuwd naar onze voorwaarden? Lees dan snel verder!
Bekijk vacature

Technische dienst voetbalstadion

Gemiddeld € 2,400 bruto
Wij zoeken een nieuwe medewerker technische dienst voetbalstadion. Zorg jij dat voetbalwedstrijden, concerten en andere evenementen zonder technische mankementen verlopen? Dan is dit jouw nieuwe baan!
Bekijk vacature

Lader Losser

Gemiddeld € 2,000 bruto
Ben jij niet bang om je handen uit je mouwen te steken? Ben je fysiek sterk, wordt je altijd gevraagd om te helpen verhuizen en dingen te tillen? Dan is dit misschien wel jouw nieuwe baan. Lees hier de hele vacature.
Bekijk vacature

Sloper

Gemiddeld € 3,000 bruto
Schep jij orde in de chaos? Dan ben jij wellicht de bouwopruimer die wij zoeken! Dankzij jou kunnen jouw collega's veilig en efficiënt doorwerken. Bekijk de hele vacature en solliciteer!
Bekijk vacature

Schilder (Gemeente)

Gemiddeld € 3,000 bruto
Werken voor de gemeente? Dat wilt toch iedereen! Je krijgt een mooi salaris, werkt met leuke collega’s en het is ook nog eens dicht bij huis. Beter kan het niet worden. Wij zijn voor de gemeente op zoek naar schilders in de regio.
Bekijk vacature

Loodgieter

Gemiddeld € 2,625 bruto
Heb jij een beetje ervaring als loodgieter en/of installatiemonteur? Dan zou dit heel goed jouw nieuwe baan kunnen zijn.
Bekijk vacature

Servicemonteur Jacuzzi

Gemiddeld € 3,500 bruto
Na klanten gelukkig maken, komt klanten gelukkig houden! En dat is waar jij komt kijken. Als servicemonteur ga jij bij klanten langs in het hele land om onderhoud te plegen aan jacuzzi's. Technisch én dienstverlenend bezig zijn en dan ook nog heel Nederland door crossen, niet gek toch? Klinkt dit als jouw droombaan? Neem snel contact met ons op!
Bekijk vacature

Slachter (fulltime)

Gemiddeld € 3,500 bruto
Ben jij te omschrijven als een aanpakker, niet bang (om vies te worden) en heb jij er geen problemen mee om met vlees te werken? Dan ben jij degene die we zoeken! Voor een opdrachtgever in de regio van Ede zoeken we bij Verdo Werkt een slachter die van aanpakken weet.
Bekijk vacature
 

Ben je op zoek naar vacatures in Ederveen of omgeving? Werken in de buurt van je eigen woonplaats is altijd fijn. Een korte reistijd, misschien zelfs de mogelijkheid om op de fiets naar je werk te gaan, ideaal wat ons betreft! En laten wij nu net die leuke vacatures bij jou in de buurt hebben. Verdo Werkt is namelijk gevestigd in Renswoude, wat naast Ederveen ligt. Het merendeel van onze vacatures bevindt zich dan ook bij jou in de buurt. Ben je benieuwd naar ons diverse aanbod van vacature? We laten je graag meer zien!

De meest uiteenlopende vacatures in Ederveen of omgeving

Heb je al een bepaalde branche of zelfs een bepaalde vacature op het oog? Of weet je nog niet goed welk vak goed bij jou past? In beide gevallen kan je bij ons terecht! We helpen je namelijk met veel plezier om een passende werkplek te vinden. Onze vacatures bevinden zich in heel verschillende werkvelden, waardoor er ongetwijfeld een leuke baan voor jou tussen zit. Van loodgieter tot planner, ook jouw baan zit ertussen! In ons overzicht vind je gemakkelijk een overzicht van de verschillende branches waarin we vacatures hebben.

Een opleiding volgen voor jouw nieuwe baan

Wil je je omscholen om in een nieuwe branche te gaan werken? Ook die mogelijkheid bieden we bij Verdo Werkt. Met onze gratis cursusmogelijkheden kan je bijvoorbeeld een cursus volgen voor het behalen van een bepaald certificaat of rijbewijs. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om werken en leren te combineren, bijvoorbeeld via een BBL opleiding. Tijdens een BBL opleiding zit je vaak één dag in de klas en ben je de rest van de week lekker aan het werk. Zo kan je al werkende het nieuwe vak eigen maken! Niet voor elke baan is een opleiding nodig. Sommige beroepen kan je prima leren door mee te lopen als leerling. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Een uitzendbureau met persoonlijke betrokkenheid

Bij Verdo Werkt vinden we het belangrijk dat iedereen zich gezien voelt. We hebben verschillende kernwaarden die hieraan bijdragen. Zo heb je een vaste contactpersoon bij ons, waardoor je altijd precies weet wie je voor je hebt. Je kan altijd, ook voor kleine vragen, contact met ons opnemen. Verder houden we van aanpakken. We zorgen er graag voor dat jij snel aan de slag kunt bij die ene leuke vacature in Ederveen of omgeving.

Sta jij straks ook tussen onze succesverhalen?

Benieuwd hoe het jouw voorgangers is vergaan? Je leest het in onze succesverhalen. We maken namelijk in de meeste gevallen in één keer de juiste match tussen jou en jouw nieuwe werkgever! Wil jij ook elke dag met plezier naar je werk en een werkplek vinden die bij je past? Het enthousiaste team van Verdo Werkt helpt je er met alle plezier mee! Solliciteer op de vacature die jou aanspreekt of laat je gegevens achter op onze website. Naar wat voor baan en wat voor soort dienstverband je ook zoekt, voor vacatures in Ederveen en omgeving zit je bij ons altijd goed!

Urenregistratie

0318-576502

06-28712810

info@verdowerkt.nl